30 Haziran 2015 Salı

Clash of Clans Zehir Büyüsü İnceleme


Nedir Zehir Büyüsü?

Büyü slotlarında 1 yer kaplayan, zamana bağlı olarak düşman birimlerine hasar veren bir kara büyüdür. Savaşlarda Yıldırım Büyüsü yerine kullanılabilecek kara büyü Yıldırım Büyüsüne göre daha az zarar veriyor fakat düşük sağlık puanı olan birimleri saniyeler içinde öldürüyor. Yıldırım Büyüsüne karşı en büyük avantajı havadan gelen birimlere de hasar veriyor oluşu. Binalara ve dost birimlere ise hasar vermiyor.

Yıldırım Büyüsü yerine neden Zehir Büyüsü?

Çünkü Yıldırım Büyüsü 2 yer kaplıyor ve havadan saldıran birimlere hasar veremiyor, ayrıca dağınık duran düşman birimlerini öldürmeme olasılığı da var. Örneğin klan savaşında izlediğiniz tekrarlarda düşman klan kalelerinden Balon çıktığını tespit ettiniz, Yıldırım Büyüsü atmak Balonları öldüremez ama 1 Zehir Büyüsü atıp saniyeler içinde Balonları öldürebilirsiniz.

Yüksek sağlık puanlı birimlere karşı kullanmak

Düşük hasar verdiği için Yıldırım Büyüsü gibi yüksek sağlık puanına sahip birimler üzerinde kullanmayın, ayrıca Barbar Kral ve Okçu Kraliçe üzerinde de kullanmak pek akıl karı değil.



İstatistikler

SeviyeToplam
Hasar
Hız
 Düşürme
Maliyet Dark elixirAraştırma
MaliyetiDark elixir
Araştırma
Süresi
Lab.
Seviyesi
127028%95yokyokyok
236030%11025,0004 gün6
345032%12550,0006 gün7
454034%14075,00010 gün
8
Video



4 yorum:

  1. Th9 da kara büyüler kaç seviye te kadar yukseltilebiliyor 4 yapilabiliyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4. Seviye kara büyüler 10. Seviye köy binasında açılıyor.

      Sil
  2. Yanlış olmuş zehir büyüsü balonları öldüremez orada saniyeler içinde yazıyor. Ve yıldırım büyüsü uçan birimlere de zarar veriyor denedim.

    YanıtlaSil
  3. Üst üste zehir atıldımı hasar artıyomu??

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!