27 Haziran 2015 Cumartesi

Clash of Clans Temmuz Güncellemesi - Sneak Peek - Deprem Büyüsü

Temmuz ayında Clash of Clans gene yeniliklerle güncelleniyor, bu yazımda sizler için Clash of Clans'a gelecek olan güncellemeleri derledim, yeni detaylar geldikçe bu yazıda bulabilirsiniz.


10. Seviye Ejderha

  • 10. Seviye Köy Binası için 5. Seviye EJDERHA geliyor!!! Artık Klan Savaşlarında Ejderha saldırılarını 10. seviye Köy Binası üzerinde görmemiz çok daha olası.

Asker Üretimi


  • Eskisi gibi tek tek kışlalara girip asker üretmek zorunda değiliz, saldır butonunun hemen üstünde asker eğitme menüsü yer alacak.

Hava Püskürtücü

Hava Püskürtücünün ne kadar yetersiz olduğunu herkes biliyor, bu yüzden 9. Seviye Köy Binasından itibaren 2. Hava Püskürtücü hava birimlerinin korkulu rüyası olacak.

Zehir Büyüsü ve Kara Büyü Fabrikası 


Yeni güncelleme ile birlikte artık Kara Büyü Fabrikası oyuna ekleniyor. Kala büyü çok kolkunç.  Bunun yanında ilk büyü olarak Zehir Büyüsü ekleniyor. Küçük bir alan içerisinde düşük miktarda zamana yayılı şekilde hasar veren büyü  1 büyü yeri kaplıyor.  Büyülerin kapladıkları alanda değişti. Artık 11 tane alanlık büyü üretebiliyoruz bu 11 tane şifa büyüsü demek değil çünkü normal büyüler 2 yer kaplayacak. Zehir Büyüsü ise 1 yer kaplayacak. Kara Büyü Fabrikası 8. Seviye Köy Binasından itibaren kurulacak.

Yeni Ligler

Yeni güncelleme ile birlikte 2 yeni lig daha ekleniyor, bunun yanı sıra turnuvalarda olacağı söyleniyor.









Deprem Büyüsü


Kara büyü fabrikası için bir yeni büyü daha DEPREM BÜYÜSÜ! Küçük bir alanda ki binalara hasar veren Deprem Büyüsü 1 büyü yeri kaplıyor. Canı çok yüksek olan binalara atılması gerekiyor çünkü sanırsam yüzde bazlı hasar veriyor. Yani 1000 canı olan binaya 50 vuruyorsa, 300 canı olan binaya 30 vuruyor. Kaynak binaları üzerinde çalışmayan büyü duvarlar üzerinde işe yarıyor.



  • Artık Yıldırım Büyüsü kaynak binaları üzerinde işe yaramıyor. Kara iksir yağmacılarının sonu gelmiş oldu.
Deprem Büyüsü Video


Hızlandırma Büyüsü




Haste Spell yani koşma büyüsü kara büyü olarak oyuna ekleniyor, Öfke Büyüsünden farklı olarak hasar artışı sağlamıyor. Sadece birimleri hızlandıran bu yeni büyünün Öfke Büyüsüne göre avantajı ise sadece 1 yer kaplaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!