20 Haziran 2015 Cumartesi

GTA V Easter Egg'ler

Bir çoğunuzun bildiği üzere neredeyse çıkmış her GTA oyununda gizli saklı şeyler, diğer oyunlara göndermeler, bazı sayıların üzerinde durmalar, uzaylılar vardı. Aynı şekilde GTA V' de Rockstar Games Easter Egg'lere hiç olmadığı kadar fazla şekilde yer vermiş. Hatta o kadar çok ki aralarından en kaliteli ve ilginç olanları sizler için derledim. Sizin bildiğiniz Easter Egg'ler varsa aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin.

Donmuş Uzaylı

Oyunun başındaki ilk görevi bilirsiniz, North Yankton bölgesinde geçiyor. İşte o görev sırasında yoldan çıkıp köprü altına giderseniz buzların arasında donmuş uzaylı olduğunu fark edeceksiniz. Aşağıda ki videoda detaylı şekilde gösterilmiş.



Gece vakti çıkan hayalet

23:00 - 00:00 arasında deniz fenerinin kuzeyinde Mt. Gordo bölgesinde bir hayalet beliriyor, onu görmenizin tek şartı dürbünlü silahla bakmak, çünkü yakınlaşırsanız yok oluyor. Aşağıdaki videoda detaylı şekilde bulunduğu yer belirtiliyor.


Playboy Mağarası

Bir villanın bahçesinin havuzunda üstsüz kızların olduğu bir mağara mevcut. Tamamen The Playboy Mansion'a gönderme içeriyor Aşağıdaki resimde harita üzerinde ki konumu mevcut.


Collector Edition Haritası

Eğer Collector Edition olarak oyunu aldıysanız içinden çıkan haritayı morötesi ışığın altına tutarsanız gizli mesajlar ve ufolar hakkında bilgiler alacaksınız. Direk kutulu alanların içinden çıkan haritalarda geçerli olup olmadığını bende bilmiyorum


Koca Ayak!

Gta Sanandreas'da çok aramıştıkta bulamamıştık, GTA V'de ise bu sefer kesin olarak var ve bulundu. Predator görevi sırasında bulunan koca ayağın resimleri hemen aşağıda.



Dağdaki insan yüzü

İlginçtir ki dağa yerleştirilen insan yüzü Breaking Bad' deki Jesse Pinkman'a benziyor. Bir başka teori ise oyun yapımcılarından birisinin yüzü.


Grove Street eski üyeleri Gta Sanandreas anıları

Hood Safari ismindeki görevi yaparken tam Grove Street girişinde yoldan çıkıp sola değilde sağa döndüğünüzde eski Grove Street üyelerini görüyoruz hemde bisiklette!




Uçurumdan atlayan araba

 Thelma & Louise filminin son sahnesinde olduğu gibi polis tarafından sıkıştırılan 2 kadın hapse girmek yerine uçurumdan üstü açık arabalarıyla atlamayı tercih ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!