3 Aralık 2015 Perşembe

Hearthstone Tavern Brawl 25. Hafta - Decks Assemble!



Hearthstone Tavern Brawl her hafta sevenlerine eğlenceli maçlar yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta çok daha karışık ve şansınıza ciddi derecede ihtiyacınız olan bir Tavern Brawl sizi bekliyor. Başlangıçta iki tarafında aynı kartları olmasına rağmen destenizin kaderi oynadığınız kartlarla şekilleniyor.

Öncelikle bu hafta sizden bir class seçmeniz isteniyor. Ardından oyun başlangıçtaki kart seçimi olmadan direkt başlıyor. Elinizde ki 4 kart hemen aşağıdaki kartlardan rastgele oluşuyor. The Coin her zamanki gibi 2. oyuncuya veriliyor. Sırası gelen oyuncu öncelikle ekranda beliren rastgele 3 karttan birini seçiyor ve eline ekliyor. Ardından oynadığı kartın bir kopyası geride kalan destesine ekleniyor ve sırasının sonunda bütün elindeki kartlar desteye geri gidip rastgele 4 kart tekrar çekiliyor. Adım adım anlatılınca daha rahat anlayacaksınız.



  1. Elin başında ekranda beliren 3 karttan biri seçiliyor
  2. Oynanan kartların birer kopyası geride kalan desteye ekleniyor.
  3. Elin sonunda elinizde kalan bütün kartlar geride kalan desteye karışıyor.
  4. Desteden rastgele 4 kart çekilip 1. adıma geri dönülüyor.
Bu hafta Battlecry özelliği olan kartları özellikle Legendary kartları her elin başında tercih etmenizi öneriyorum. Heleki Deathwing çıkarsa direkt alın ve karşıya acı çektirin. Mage, Druid, Rogue, Hunter bu hafta en çok iş yapan kahramanlar arasına adlarını yazdırıyor. En başta karışık gelsede bu hafta aslında en farklı oynanışa sahip Tavern Brawl'lardan biri olma özelliği gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!