17 Aralık 2015 Perşembe

Hearthstone Tavern Brawl 27. Hafta - Gift Exchange


Ho ho ho! Mutlu yıllar Hearthstone oyuncuları! Yeni Tavern Brawl'la yılbaşı temalı kart arkalıklarınızı almak için son gün Pazar! Her hafta olduğu gibi Hearthstone Tavern Brawl bu hafta da güncellendi ve güncellenmeye devam edecek. Yılbaşı temasının işlendiği bu hafta taktiğinizle oynayıp şansınıza güvenmeniz gerekiyor.

Her elin başında Noel Baba gelip kimin sırasıysa onun tarafına Winter's Veil Gift minion'ını yani hediye kutusunu bırakıyor. Her iki tarafta da en fazla birer tane olabiliyor. Siz kendi sıranızda herhangi bir hediye kutusunu kırarsanız (bildiğiniz öldürmek) içinden hediye paketiniz çıkıyor! Kendi sıranızda kendi Hediye Kutunuzu kırsanız dahi hediye paketinizi alabiliyorsunuz. Taktik de burada devreye giriyor. Warlock bu hafta çok iş yapacak gibi görünüyor. Unutmadan bu hafta istediğiniz kahramanı seçip istediğiniz gibi deste oluşturabilirsiniz.

Hediye kutusunu kırınca içinden  Stolen Winter's Veil Gift isminde bir spell elinize ekleniyor. 1 mana karşılığında sınıfınıza göre rastgele 3 karttan birini seçmeniz isteniyor. Seçtiğiniz kartın mana costu ise 5 eksik oluyor. Basit bir kural olsada gayet eğlenceli bir Tavern Brawl sizleri bekliyor.

Bu hafta Klasik Kart Destesi yerine yılbaşına özel temalı kart arkalığı ilk zaferinizden sonra hediye ediliyor. Ayrıca yılbaşına özel 50 kart destesi alana 10 tane de hediye ediliyor.

Bu haftaya özel eklenen kartlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!