18 Haziran 2015 Perşembe

Tavern Brawl 1. Hafta - Showdown at Blackrock Mountain


Dün itibariyle Tavern Brawl tüm dünyada aktif oldu ve ilk hafta çok eğlenceli bir mücadeleyle bizleri baş başa bıraktı. Bu hafta Showdown at Blackrock Mountain adıyla açılan Tavern kapıları Pazartesi saat 06:00'ya kadar açık olacak. Her hafta ilk zaferinizde Klasik Kart Destesi kazanabileceğiniz Tavern Brawl'ın bu haftaki konusu efsanevi Ragnaros ve Black Rock Mountain'in en güçlü Boss'u olan Nefarian arasında geçiyor. Bir oyuncu Ragnaros'u diğer oyuncu ise Nefarian'ı kontrol ediyor ve ultra güçlü kartlarla nefes kesen bir mücadele sizleri bekliyor, unutmayın her hafta Tavern özellikleri değişecek yani kaçırdınız mı geri dönüşü yok.

Nefarian 


30 sağlık puanı ve ekstra olarak 30 zırhla başlayan Nefarian bunların yanı sıra direk olarak 4. manadan başlıyor. Destesindeki kartlar abartı güçlü olmasa da yüksek manadan başlaması ona büyük avantaj sağlıyor. Hero Power olarak ise Wild Magic kullanıyor.

Wild Magic: 2 mana karşılığında rastgele bir kahramandan rastgele bir Spelli elinize ekliyor ve bu spell ne olursa olsun Mana Cost'u 0 oluyor. Bazen mükemmel işe yarayacak speller gelirken bazende gelmese de olur diyeceğiniz şeylerle karşılaşabiliyorsunuz.
Nefarian Hero Power ve bazı kartları

Ragnaros the Firelord

Direkt olarak 60 sağlık puanı ile başlıyor ve manası Nefarian'ın aksine 1 den başlıyor.Oyun başında elinde 2/6 gücünde bir kılıçla doğuyor ve kılıç kırıldığında Hero Power tamamen değişip DIE, INSECT! adını alıyor. Ragnaros, Nefarian'a göre daha güçlü kartlara sahip fakat kılıç kırılana kadar biraz pasif kalıyor.

Hero Power: 2 mana karşılı 5/1 gücünde Magma Rager çıkartıyor.

Kılıç kırıldıktan sonra DIE INSECT!: 2 mana karşılığında rastgele bir rakibe 8 hasar veriyor. Kılıç kırıldıktan sonra oyun resmen başlıyor eğer şansınız varsa Nefarian'ın oynadığı her güçlü Minion Hero Power'ınız tarafından yok ediliyor.
Ragnaros Firelord Hero Power ve bazı kartları

Kartların ve spellerin tüm listesi bu linktedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!