28 Nisan 2015 Salı

Clash of Clans 30 Nisan Güncellemesi!

Bu yazıda Clash of Clans'a Nisan-Mayıs döneminde gelecek güncelleme öncesi detayları, haberleri bulabilirsiniz. Güncelleme çıkana kadar sürekli güncellenecektir, takipte kalın!. Siz de farklı şeyler biliyorsanız aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin!


Yeni gelecek güncelleme ile artık oyuncu isimlerini değiştirebileceğiz,  artık köylülerimiz nerede olduklarını şaşırmadan farklı isimli köylerde yaşayabilecekler :)))


Artık farklı klanları tek bir listede toplayıp kolaylıkla karşılaştırma yapabileceksiniz, bunun bir diğer yararı çok fazla alt klana sahip büyük klanlarda klanlar arası geçişler kolaylaşacak. En fazla 30 klan eklenebilecek.


Yeni güncelleme oyuna birde yeni savunma kulesi ekliyor, Air Sweeper, öyle bir kuleki balon saldırılarını perişan edecek.Tek özelliği düşmanın geldiği yöne doğru sadece hava ünitelerini etkileyen hava üflemek ve onları geriye püskürtmek. 6. Köy Binasından itibaren alınabilecek ve artık Klan Savaşlarının korkulu rüyası ejderha saldırısı bir nebze engellenmiş olacak.


3 yorum:

  1. bu hava savunmasına göre yeni düzenler gelicekmi

    YanıtlaSil
  2. Yeni köy düzeni gelecek mi 8. Ve 9. Seviye köy binaları için

    YanıtlaSil
  3. Abi yeni köy düzenlerini bekliyorum
    8 Seviye için yaptığın köyün tamamını kaplıyan düzen harika...

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!