4 Ağustos 2015 Salı

Hearthstone Ağustos Güncellemesi - The Grand Tournament


Hearthstone Ağustos güncellemesi The Grand Tournament adıyla ön sürüm olarak yayınlandı. Asıl güncelleme çıkana kadar sadece yeni kartların ön siparişini yapabildiğiniz güncelleme Hearthstone'a tam 132 yeni kart ekliyor. Güncelleme asıl hedef olarak kahramanları ve kahraman güçlerini ele alıyor. Normalde 2 mana karşılığında bastığınız kahraman gücünüz diğer kartlara göre çok daha pasif kalıyordu, bu güncelleme oyuna yeni bir soluk getirerek çok daha farklı destelerin oluşturulmasını sağlayacak.

Yeni kart özelliği "Inspire"

Battlecry, Taunt vb. özelliklere yeni bir üye daha katılıyor; "Inspire". Kahraman gücünü her kullandığınızda Inspire aktif oluyor ve kartta yazanı aktif ediyor. Bildiğiniz gibi kahraman güçleri 2 mana harcıyor ve her el sadece bir kere kullanılabiliyor işte bu anda oyuna eklenen bazı özel kartlar kahraman gücünü 1 manaya düşürebiliyor ve hatta Mage' e eklenen Coldarra Drake kartı sayesinde aynı el içerisinde mananız bitene kadar kahraman gücünü kullanabiliyorsunuz.

Yeni oyun alanı The Grand Tournament


Güncelleme ile birlikte oyuna birde yeni oyun alanı ekleniyor, festival teması etrafında hazırlanan yeni oyun alanı her türlü maçta karşınıza çıkabilecek.








Yeni kart arkalığı


Eğer ön sipariş yapıp 50 tane The Grand Tournament destesini birden alırsanız hediye olarak The Grand Tournament kart arkalığı veriliyor, özel bir fırsat olan bu kart arkalığının sonradan ücretsiz olarak verilip verilmeyeceği ise bilinmiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!