21 Ekim 2015 Çarşamba

Hearthstone Tavern Brawl 19. Hafta - Who's the Boss Now?


Milyonları kendine bağlayan Hearthstone sürekli güncellenen Tavern Brawl sayesinde büyük bir kitleyi oyuna bağlamış durumda. Her hafta güncellenen Tavern Brawl Hearthstone oyuncularını giderek kendine çekiyor ve oyunun sürekli güncel kalması sağlanıyor. Bu hafta ki kural eğer macera kısmını (Naxxramas ve BRM) oynadıysanız çok hoşunuza gidecek. Bosslarla savaşırken şu cümleyi kurduğunuza adım gibi eminim: "O Hero Power bende olsa ohoooo!!!" Bu haftaki kural da tam bunu ele alıyor.

Sizden bir kahraman seçmeniz ve tamamen size bağlı bir deste hazırlamanız isteniyor. Oyun başladığı zaman rastgele bir Hero Power tek kullanımlık olarak size veriliyor ve her kullandığınızda yenisiyle değişiyor. Hero Power'ların sadece macera Bosslarından geldiğini unutmayın. Oyun içindeki normal kahramanların Hero Power'larını kullanamıyorsunuz.  Eğer mananız birden fazla kez Hero Power kullanmaya yetiyorsa hiç çekinmeden basın ve eğlenceyi dorukta yaşayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!