3 Şubat 2016 Çarşamba

Hearthstone Tarihinin En Büyük Güncellemesini Alıyor!!! Wild ve Standart Mod


Blizzard dün bombayı patlattı, Hearthstone gelmiş geçmiş en büyük güncellemesini almaya hazırlanıyor. O kadar büyük ki oyuncularını bile ikiye böldü, kimisi bu güncellemeye karşı çıkarken kimisi (daha çok yeni oyuncular) sonuna kadar destekli. Gelin güncellemenin detaylarına bakalım.

Hearhstone 2 farklı moda ayrılıyor, isterseniz yıllardır oynuyor olun isterseniz bugün başlayın Standart Mod sayesinde oyun sürekli yeni ve heyecanlı kalacak. Çünkü her yıl gelecek güncelleme eskileri oyundan kaldıracak. Her yıl oyunun bir sezonu olacak ve bu yıla Kraken adı verildi. Wild Mod ise bildiğiniz Hearthstone!!

Standart Mod

Standart Mod oyuna her an eşitlik sağlamak için getirilecek. Şöyle bir gerçek var ki oyuna sürekli kart eklenince bir yerden sonra bazı desteler yenilmez oluyor. Patron Warrior'un ne kadar güçlü olduğunu hatırlayın (Sonradan nerf geldi tabi). İşte Standart Mod sürekli güncellenen Hearthstone'da sadece en güncel ve en eşit metayı oyunculara sunmuş olacak. Bu sayede yeni gelen oyuncularda yıllar öncesinden kalmış ama çok güçlü olan kartları satın almak zorunda kalmayacak. Her sene oyunun metası gelecek büyük çaplı güncellemelerle belirlenecek ve önceki yılların kartları kullanılamayacak. Bütün kartlar ise Wild da kullanılabilir olacak.


  • Standart Mod sayesinde oyun daha dengeli ve heyecanlı olacak
  • Geliştiriciler eski kartlara bağlı kalmadan istedikleri gibi kart oluşturabilecekler. Bu da daha çeşitli destelerin oluşmasını sağlayacak
  • Yeni oyuncular bütün kartlara sahip olmak zorunda kalmayacak, çünkü o sezonun kartlarına sahip olması yeterde artar bile
Standart Mod, Arena ve Solo Play de aktif olmayacak.

Wild Mod

Wild Mod bildiğimiz Hearthstone olmaya devam edecek. Her gelen güncelleme de üstüne eklenince acayip destelerin, akıl almaz maçların, her şeyin standart dışı olduğu bir dünya olacak. Adı üstünde vahşi olacak. Aynı şuan ki gibi görevleri yapmaya devam edebilir, altın kasabilir, dereceli oyun oynayabilirsiniz. Bildiğimiz Hearthstone olarak kalmaya devam edecek.

Ranked Sistemi

İster Wild ister Standart Modda oynayın iki mod içinde farklı dereceniz olacak ve ayın sonunda hangisi yüksek ise onun kutusunu açacaksınız. 

Artık 18 Destemiz Olacak

Sonunda herkesin istediği oldu ve deste sınırı 9 dan 18 e yükseldi. 18'inide açmak içinse tek yapmanız gereken her kahramanı açmış olmak.







Bu Sene Standart Modda Hangi Kart Serileri Olacak?


  • Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • The League of Explorers
  • The Spring 2016 Expansion

Yukarıdaki kart serileri dışındakiler Standart Modda yer almayacak. Yani Curse of Naxxramas and Goblins vs Gnomes standart modunda olmayacak.

Not: Standart Modda olmayan genişleme paketleri artık satın alınamayacak, fakat bu kartlar Dust ile alınıp Wild Modunda kullanılabilecek.

Aşağıdaki videoda her sene Standart Modun kartlarını nasıl belirlediklerini çok basit bir şekilde anlatıyor. Kesinlikle izlemelisiniz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!