6 Şubat 2016 Cumartesi

WoW RaF (Recruit a Friend) Nedir?


World of Warcraft her gün daha da fazla oyuncunun buluşma noktası olmaya devam ediyor, gerçi yeni ek paketlerden önce Azeroth evreni biraz boş kalsada yeni oyuncular gelmeye sürekli devam ediyor. Eğer çevrenizde World of Warcraft'a başlamaya niyetli bir arkadaşınız varsa oyuna başlaması halinde size ücretsiz 1 ay oyun süresi ve istediğiniz bir efsane Mount'u da hediye etmiş olacak. Bunların yanı sıra diğer oyunculara göre biraz daha avantajınız olacak. Peki bunların hepsi nasıl olacak? Çok kolay arkadaşınızı oyuna davet ederek.

Oyun içerisinden Social (O tuşu) kısmına gelin, açılan menüde el sıkışma butonuna basın ve gerekli yerleri doldurun.

Arkadaşınız girdiğiniz mail üzerinden sizin davetinizi kabul etsin.

Bu kabulden sonra hesaplarınız birbiriyle bağlanmış olacak ve aşağıdaki avantajları edinmiş olacaksınız.




  • Birbirine bağlı hesaplar aynı server ve aynı taraftansa birbirlerini oldukları yere ışınlayabilirler. (Arkadaşınızın resmine sağ tıklayıp Summon 'a basın.
  • Eğer birbirine bağlı 2 hesap arasında level farkı 4 den büyük değilse, aynı parti içerisinde ve birbirlerinden 100 birim uzak değillerse görevlerden ve moblardan 3 kat daha fazla tecrübe kazanırlar. 90. seviyeye kadardır.
  • Reputation %10 daha hızlı artar.
  • Arkadaşınız atladığı her 2 seviye için sizin başka karakterinize 1 seviye atlatabilir. 89. seviyeye kadardır ve arkadaşınızın seviyesi daha yüksek olmalıdır. 
Bunların dışında oyun süresi ve mount kazanabilirsiniz. Arkadaşınız ilk oyun süresi aldığında sizede 1 aylık oyun süresi gelir. 2. kez aldığında ise size pet ya da mount seçme hakkı sunulur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!