CoC Birim Rehberleri - Valkyrie


Clash of Clans'ın vahşi güzeli(!), kocaman baltasıyla düşman birimlerinin korkulu rüyası, aynı anda birden fazla binayı yıkma şansına sahip ender birimlerden birisi... Tabi kullanmayı bilen için.


Valkyrie iyi kullanıldığında ciddi bir yıkım gücü oluşturabiliyor. Kara İksir ile alınan Valkyrie tabiki de Kara Kışlada üretiliyor. Clash of Clans oyuncuları tarafından hor görülüp kenara atılsa da bir şansı hak ediyor. Büyük baltasını 360 derece dönerek savuran Valkyrie alan hasarı vuruyor ve aldığı en son güncelleme sayesinde mümkünse 2 bina arasına girerek saldırıyor. Bu sayede aynı anda birden fazla binayı yıkabiliyorsunuz. Yüksek sağlığı ve saldırı gücü sayesinde ufak bir P.E.K.K.A etkisi yaratabiliyor.

Saldırıda Kullanırken Valkyrie

Hemen aşağıdaki video da etkili bir şekilde Valkyrie saldırısı nasıl yapılır görebilirsiniz.


Savunmada Kullanırken Valkyrie

Valkyrie Klan Kalesi için gerçekten çok etkili oluyor. Alan hasarı, yüksek sağlığı ve hasarı sayesinde düşman birimlerini yeterince oyalayabiliyor. En iyi taktik ise bir grup Barbarın arasına Valkyrie gizlemek. Neredeyse aynı boyda oldukları için düşmanınızın Valkyrie fark etmesi çok zor olacak ve resmen şoka uğrayacak.

İstatistikler

Favori
Hedef
Saldırı TipiKapladığı AlanÜretim
Zamanı
Hareket
Hızı
Attack SpeedKara Kışla SeviyesiMenzil
YokAlan Hasarı Sadece Kara88d241.8s30.5 birim
SeviyeSaniye
Başı Hasar
Saldırı
Başı
Hasar
SağlıkÜretim Maliyeti Dark elixirAraştırma
Maliyeti Dark elixir
Lab. SeviyesiAraştırma
Zamanı
188158.490070YokYokYok
299178.21,00010050,000610 gün
3111199.81,10013060,000712 gün
4124223.21,20016070,000714 gün

Etiketler: , ,