11 Nisan 2016 Pazartesi

Clash Royale Havan Taktiği



Daha önce X-Yayı taktiğini paylaşmıştım, şimdi de bu yazıda Havan taktiğini anlatacağım ve taktiklerinden bahsedeceğim. Çok uzun menzili ve yüksek hasarı sayesinde kendi bölgenizden rakibinizin Taç Kulelerine Havan ile çok kolay hasar verebilirsiniz. Tabiki tek başına Havan yeterli olmuyor. Bu rehberde Havan ile birlikte kullanılan en iyi kartları ve kullanım şekillerini de anlattım.

Gerekli Kartlar

  • Havan
  • Top
  • Felaket Kulesi
  • İskeletler
  • Barbarlar
  • Oklar
  • Roket
  • Minyon Sürüsü

Hangi kart ne işe yarıyor?

Havan: Tabiki de taktiğimizin en önemli kartı. Mümkün olduğunca nehrin dibine yerleştirin ve bir tarafı seçmeye özen gösterin. Rakibiniz birim oynamadığı zamanlarda yerleştirirseniz direkt olarak Taç Kulesine saldıracaktır. Havanı korumak için Top ya da Felaket Kulesini kullanın.

Top: Havanın direkt olarak dibine yerleştirip hem Havanı koruyun hemde savunmanıza destek çıkın.

Felaket Kulesi: Rakibiniz Golem, Dev, Prens ve Yavru Ejderha gibi birimler kullanırsa tabiki de Top bir işe yaramayacak. Bu sefer Havanın yanına Felak Kulesini yerleştirin.

İskeletler: Özellikle Prens gibi tek tek saldıran birimlere karşı Felaket Kulesine zaman kazandırmak için çok ucuz bir kart olan İskeletleri kullanabilirsiniz.

Barbarlar: Tabiki de hem tank hem savunma hemde saldırı kartımız. Her türlü birime karşı savunur üstüne bir de saldıraya geçer. Anlatmaya gerek bile duymuyorum.

Oklar: Her destenin olmazsa olmaz kartı. Bütün sürü şeklinde saldıran kartlara karşı en etkili silahımız tabiki de Oklar büyüsü.

Roket: Destenin 2. en önemli kartı da Roket. Çünkü Havan her ne kadar işin büyük kısmını halletsede bitirme işini Roket halledecek. Özellikle son 1 dakika doldukça atın. Oyunun başında rakibiniz İksir Toplayıcısı kullanırsa ve bunu Taç Kulesine yakın bir yere yerleştirirse acımadan Roketleyin.

Minyon Sürüsü: Her türlü yüksek sağlıklı birime karşı savunma birimimiz Minyon Sürüsünü dikkatli kullanmanız gerek. Eğer Oklar büyüsüne kurban giderlerse büyük ihtimalle bütün taktiğimiz çöpe gider.



Destedeki kartları Roket ve Havan hariç istediğiniz gibi değiştirip kendinize uygun hale getirebilirsiniz. Ayrıca her türlü öneri ve sorunuzu aşağıdaki yorum bölümünden bana ulaştırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!