5 Nisan 2016 Salı

Clash Royale Silahşör Rehberi


Goblin, İskelet, Minyon katili... Hatta Taç Kulesinin zorlu rakibi. Uzun menzilli yüksek hasarıyla tam bir ölüm makinesi: Silahşör!


  • Normalin altında sağlığının yanı sıra çok yüksek bir menzilli hasara sahiptir ve tekli birimleri hedef alır.
  • Taç kulesine bir kez kitlendikten sonra onu engelleyecek çok az birim vardır.
  • Hem savunmada hem saldırıda gayet etkilidir ve birçok destenin vazgeçilmez kartıdır.

Silahşör saldırıda nasıl kullanılmalı?


Öncelikle şunu belirtmek istiyorum tek başına gittiğinde önüne bir düşman çıkmazsa Taç Kulesine ciddi hasar veriyor. Ama önüne tek bir birim bile çıkarsa kuleye vuramadan ölmüş oluyor. Bu yüzden kesinlikle bir birimin arkasından gitmesi gerekiyor. Taç Kulesine vurmaya başladıktan sonra onu anca Barbarlar, Yıldırım Büyüsü, Dondurma Büyüsü gibi kartlar hedefinden saptırabiliyor. Şövalye ya da Barbarların arkasında ilerleyip hem hava hem kara birimlerini çok rahat şekilde öldürebiliyor. İskelet Ordusuna karşı hiç bir şey yapamadan ölmüş oluyor, alan hasarı vuran birimler Silahşörün işine yarıyor. 

3 Silahşör kartı ve Öfke Büyüsü

Silahşör önünde onu koruyabilen bir tank birimi ve üstlerine atılan Öfke büyüsü taç kulesi garantisi veriyor ama pek sağlıklı değil. Rakip Silahşörü öldürürse saldırınız çöpe gitmiş oluyor. Bir çok savunma binasına karşı çok etkisiz kaldığını da söylemeden geçmeyelim. 

Ben genelde bir taraftan savunma yaparken diğer taraftan Silahşör ve Buz Büyücüsünü gönderiyorum. Rakip ne atarsa atsın bir karşılık vermiş oluyor bu ikili. Tabiki güçlü savunma kartlarına karşı bir şey yapamasalar da bir tarafı tamamen oyalıyor ve diğer taraftan kontra saldırı imkanı sunuyor.

Silahşör savunmada nasıl kullanılmalı?

Rakip Prens, Pekka ya da Mini Pekka gibi yavaş ama resmen tek atan birimler göndermediği sürece bir çok birimi taç kulesine gelmeden öldürmüş oluyor. Büyücü, Bombacı, Goblinler, Domuz Binicisi, Şövalye vb. normal sağlığa sahip birimleri rahatlıkla öldüren Silahşör ayrıca Balon, Minyonlar gibi hava birimlerini de rahatlıkla öldürüyor. Savunması saldırısından daha iyi diyebiliriz. Tekrar hatırlatmakta fayda var, Prens gibi yüksek saldırı gücüne sahip birimlerin önüne bırakmak sizi sadece 4 iksir zarar sokar.


Saldırı Hızı
Icons stats dmg speed
Hız
Icons stats speed
Yerleşme Süresi
DeployTime
Menzil
Icons stats range
Hedef
Icons stats target
Maliyet
Elixir
Miktar
Icons stats troop count
Tür
CardTypeIcon
Derece
RarityIcon
1.1 snOrta1 sn6.5Hava ve Kara4x1BirimEnder
Seviye
LevelIcon
Sağlık Puanı
Icons stats hp
Saldırı başı hasar
Icons stats dmg
Saniye başı hasar
Icons stats dmg dps
134010090
2374110100
3411121110
4452133120
5496146132
6544160145
7598176160
8656193175
9720212192
10792233211

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!