6 Nisan 2016 Çarşamba

Clash Royale Turnuva Güncellemesi Ön İnceleme

Supercell'in yeni oyunu Clash Royale, geliştirici ekibin yaptığı açıklamalar ve oyuncuların ilgisi ve sevgisi sayesinde Clash of Clansı yakın zamanda tahtından edecek gibi görünüyor. Supercell de bunun farkında olduğu için her geçen gün oyunu güncelleyip daha dengeli hale getiriyor ve yeni şeyler eklemeyi ihmal etmiyor. Önümüzdeki güncelleme ise turnuvalar ve dostluk maçları hakkında olacak. Tabiki de güncelleme hakkında konuşmak için çok erken olsada bir kaç bilgiye ulaştım ve sizler için bu yazıyı hazırladım.



Canlı Maçlar

Aynı Clash of Clans daki klan savaşı izleme gibi Clash Royalede de dostluk maçlarını bir sonraki güncelleme de canlı olarak izleyebileceğiz. Ne derece gerekli tartışılır olsada Clash Royale ekibinin turnuva

Turnuvalara herkes katılabilecek

Clash Royale ne kadar ücretsiz olsa da bildiğiniz gibi ne kadar para yatırırsanız kartlarınızın seviyesi o kadar hızlı artıyor. Oyunun sonunda herkes eşit olsada para yatırmayan birisi için o sona ulaşmak aylar hatta belkide yıllar alacak. İşte bu da turnuvalarda haksız rekabete yol açacak. Siz daha yetenekli, daha dikkatli ve daha hızlı olsanızda rakibinizden çok daha düşük seviye kartlara sahipseniz kazanma olasılığınız da o kadar düşük olacak. 

Clash Royale ekibi de bunun farkına önceden varmış ve Clash Royale'in turnuvalarında yetenek ön planda olsun diye turnuvaya katılan herkesin eşit şartlarda mücadele etmesi sağlanacak. Örneğin herkesin efsanevi kartları 4. seviye bile olsa 1. seviye olacak, ya da ender kartları 10. seviye bile olsa 5. seviye olacak. Taç kuleleri de aynı seviyeye getirilecek ve herkesin eşit şartlarda mücadele ettiği bir ortam oluşturulacak. Tecrübe, hız, dikkat ve yetenek oyunu kazandıracak, kart seviyesi değil.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!