9 Nisan 2016 Cumartesi

GTA Online Inch by Inch ve 2x GTA$ Haftası


Rockstar Games'in bugüne kadar en çok güncelleme getirdiği oyun olarak tarihe geçen GTA Online bir güncelleme daha alarak 12 Nisan itibariyle Inch by Inch oyun modunu oyuna dahil ediyor. Dişe diş bir mücadelenin yaşanacağı oyun modunun yanı sıra Benny de yepyeni modifiye edilen bir minivan, bazı silahlarda indirim ve Adversary Modlarında 2x GTA$ VE 2x RP sizleri bekliyor

Inch By Inch


Karşılıklı 2 takım, en çok paketi kendi bölgesine getiren oyunu kazanıyor. Resimlerden bir amerikan futbolu tarzı bir hava sezdim. Elinde paket olan kişi deli gibi koşarken diğer takım onu öldürmeye çalışıyor ve takımınızdakiler sizi korumaya çalışıyor çünkü paketi tutan silah kullanamıyor. Takım oyunu ve dolu oyunların gerekeceği bir mod gibi görünüyor. 12 Nisanda hep beraber Inch by Inch in nasıl bir mod olacağını göreceğiz.


Bütün Adversary modlarında 8-14 Nisan arasında 2 katı GTA$ ve RP kazanabilirsiniz. 12 Nisanda yeni mod Inch By Inch de de 2 katı GTA$ ve RP olacak. Hemen aşağıda ise hangi silahlarda ne kadar indirim olduğunu görebilirsiniz.

Sniper – 25% indirim
Sniper Eklentileri – 50% indirim
Pompalı Tüfek– 40% indirim
Pompalı Tüfek Eklentileri – 30% indirim
Çelik Yelek – 50% indirim


12 Nisan da Vapid Minivan için Benny's Original Motor Works e yukarıdaki modifiye teması ekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!