13 Haziran 2016 Pazartesi

Clash Royale Goblin Fıçısı

Tam iksirinizi harcadığınız anda havadan bir varil süzülüyor, üstüne bir de Dondurma büyüsü... Savunmasız anların korkulu rüyası Goblin Fıçısı.


  • Goblin Stadyumu (1. Arena) da açılıyor.
  • Seçilen yere bir fıçı yollanıyor ve çarpışma sonrası 3 Goblin önlerindeki ilk hedefe saldırıyor.
  • En çok saldırı sırasında kullanılıyor ve en etkili olduğu an rakibinizin iksirini harcadığı zaman.

Goblin Fıçısı saldırıda nasıl kullanılmalı?


Çok düşük sağlıklarına rağmen Goblinlerin çok yüksek saldırı güçleri vardır. Goblin Fıçısı en çok rakibin Taç Kulesine uzaktan parça parça hasar verip oyunu kazanmada işe yarar. Rakibiniz büyük bir kart oynadığında Goblin Fıçısını atıp savunmasız kalmış rakibinizin göz yaşlarını izleyebilirsiniz. Neredeyse her büyü Goblinlere tek attığı için rakibinizin büyülerini harcamasını bekleyip saldırmakta etkili oluyor.

Rakibiniz kulübe taktiği yapıyorsa Goblin Fıçısını atıp rahatlıkla kulübeleri yıkabilirsiniz. Eğer rakibiniz fıçınıza karşı Oklar büyüsü ile savunma yapıyorsa Goblin fıçısını her seferinde farklı bir yere atın, bu sayede Oklar büyüsünü boşa attırmış olacaksınız.

Goblin fıçısını Dondurma büyüsüyle birlikte kullanmakta güçlü bir taktik fakat rakibiniz de bir büyü ile Goblinleri öldürürse bu sefer savunmasız kalan taraf siz olacaksınız.

Goblin Fıçısını Prensin koşusunu bozmak için, Kıvılcımın saldırısını boşa çıkarmak için vb. durumlarda da savunma odaklı kullanabilirsiniz.



Alan
Icons stats radius
Hedef
Icons stats target
Maliyet
Elixir
Miktar
Icons stats troop count
Tip
CardTypeIcon
Tür
RarityIcon
1.5Kara4x3BüyüDestansı
Seviye
LevelIcon
Alan Hasarı
Icons stats dmg area
Taç Kulesine Hasarı
Crown tower damage
Goblin Seviyesi
LevelIcon
150206
255227
360248
466279
5733010
6803211
7883612
8963913

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!