10 Ocak 2014 Cuma

47 Ronin Filmi Yorumlarım



       47 Ronin... Son zamanlarda çıkmış filmlerin hangisine (Hobbit hariç) işte budur dediniz? İşte size işte budur diyebilceğiniz bir film. Son Samuray'dan beri izlediğim en etkili samuray filmiydi.
Bir filmde nasıl boş sahneler olmaz. İnsanın sıkıldığı, bitsede aksiyon başlasa dediği sahneler nasıl olmaz. İşte bu filmde yok. Tamamen yoğun, her anında bir heyecan ama ciddi anlamda heyecan duygu ve aksiyon!
   

       Filmin konusu ise Japonya'da geçen temelleri gerçeğe dayanan bir intikam öyküsü. Başrolünde Keanu Reeves (Matrix) 'in canlandırğı bir melez ve intikam duygusu içerisinde olan kaçak samuraylar var. Büyülenen ve sonra Japon Kralı tarafından en azından şerefini koruması için harakiri yaptırılan bir Lordun sürülen,ezilen, dağıtılan ve sonra toplanıp intikam alan samuraylarını anlatıyor. Filmde doğaüstü olaylarada yer verilmiş ve filme ciddi bir heyecan katıyor. Filmin afişinde sağda duran adamın tek bir sahnesi var sanırım dikkat çekmek için konulmuş. Film birde aşk hikayesi barındırıyorki gerçekten etkiliyici. Kalbinizin yerinden çıkacağı sahnelere hazır olun ve kaçırmadan sinemada izleyin!


Not: Film  3D seçenekli olmasına karşın filmde 3D pek sahne yok haberiniz olsun. Altyazılı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.



2 yorum:

  1. bu film ne zaman çıktı? halen sinemalarda mı? ben pek televizyon takip etmiyorum da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2013 yılının Aralık ayında çıktı. Malesef vizyonda değil.

      Sil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!