2 Ocak 2014 Perşembe

Minecraft Pratik Bilgiler



      Bu yazımda sizlere Minecraft'ta genelde herkesin bildiği pratik şeyleri anlatıcam. Gerçekten inanılmaz basit şeyler ama bir o kadarda işe yarıyor.





Devamı için BURAYA tıklayınız.

1) Hemen yukarıdaki resimde olan şey lav ve su yan yana akarken ortasında boş olan blok her seferinde cobble stone'a dönüşür. Bu siz kırdıkça oluşmaya devam eder.

2) Demir ya da tahta kapının önüne bunlara çit kapısı da dahil basınç plakası koyarsanız, kapıya sağ tıklamaya gerek kalmadan yaklaşınca otomatikmen açılır. Not: Zombilerde açabilir evin içinde uygulayın bunu.



3)  2 tane kar bloğunu üst üste koyup üzerine balkabağı koyarsanız kardan adam oluşur ve sizi korur.Gelen düşmanlara kartopu atar. Hasar vermez ama uzaklaştırır. 4-5 tane yapıp çitlerle çevirip evinizin etrafına yerleştirirseniz düşmanların yaklaşması neredeyse imkansız olur.







4) Etrafta bulduğunuz mantarlar yerdeyken üzerlerine bone meal ile sağ tıklarsanız resimdeki gibi kocaman olurlar. Oyun başı için ideal küçük ev :)






5) Soul Sand bildiğiniz gibi üzerinde yavaş yürünen bir blok. Eğer ki altına buz koyarsanız üzerinde neredeyse yürüyemez hale gelirsiniz.



6) Sadece sizin geçebileceğiniz bir kapı istiyorsanız çitlerin arasına nether çitinden koyun. Arasından sadece siz geçebilirsiniz.



Devamı için BURAYA tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!