24 Ocak 2014 Cuma

Minecraft'ın En Güçlü Bossunu Wither'i Kolayca Öldürün!

Merhaba arkadaşlar bu yazımda çok zor ölen bir boss olan Wither'i kolayca öldürmenin yolunu anlatacağım.Öncelikle malzemeleri görelim.

Malzemeler;





        Daha sonra Nether'e gitmemiz gerekiyor.  Nether'de dikkatlice yukarılara doğru çıkıyoruz. En son Bedrock ile karşılaşınca işleme başlayabiliriz.Şimdi yapmanız gereken şey yukarıdaki bedrock'ta resimdekine benzer bir şekil bulmak. Yani yaklaşık 5x5 büyüklüğünde ve ortası delik. Daha küçükte olabilir yeterki ortasında boşluk olsun.


         En altta piston üstünde witherın oluşturma şekli ve pistonun hemen dibinde lever olmak üzere şeklimizi tamamlıyoruz. Şekli tamamlamadan önce lever koyun çünkü son kafayı koyar koymaz boss doğar. Boss doğunca ve yukarıdaki bar dolmaya başlarken sizde lever ile pistonu aktif edin. Wither yukarıdaki boşluğa sıkışacak ve asıl doğma işlemi olduğunda oradan çıkamayacak. Resimdeki gibi olması gerekiyor. Wither Skull'lar ve bedrock arasında blok kalmayacak şekilde. Unutmayın sadece 1 şansınız var. Sizinde bildiğiniz bir yöntem ve ya bunu denerken karşılaştığınız bir komik durum varsa lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak paylaşın.


2 yorum:

  1. ben netherde böyle boş bi delik olan etrafı katman kayası olan aynı resimdeki gibi bir yerde witherı yarattım 6 tane piston koydum wither kaçmasın diye leverları çekince bug oldu galiba wither katman kayalarının üstünde kaldı bomboş arazide :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynısı banada defalarca kez oldu doğrudur :))

      Sil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!