29 Ocak 2015 Perşembe

CoC Birim Rehberleri - Dev

Dev

    Devler Clash of Clans'da ilk açılan tank birimidir. Arkasındaki Okçuları, Büyücüleri, Cadıyı vs. harika bir şekilde korur. Bunun dışında favori hedefi savunma kuleleri olduğu için köyün savunma hattını çok hızlı bir şekilde yıkar. Tabiki destek almadan çok kolayca öldürülebilir. Peki nasıl mı destekliyoruz?




Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Devlerin Yolunu Açın
Devleri toplu olarak göndermek en mantıklı seçimdir ama bir köye başlar başlamaz topluca Dev atarsanız bir Yaylı Tuzak 5 Devi haritadan anında siler. Bu yüzden önce 1 Dev bir kaç saniye sonra buraya tıklayın. Devler Duvar Yıkıcıları en iyi koruyan birimdir. Havan atışını yaptıktan sonra 1 kaç saniye boyunca durur o sırada Duvar Yıkıcıları atıp Devlerin önünü açın. Her seferinde 2 tane atmanızı öneriyorum.
ise diğer Devleri atın. Tabiki de burada bir köye nasıl saldırılır anlatmayacağım. İlgili yazı için
İksirlerin Kullanımı

Devler toplu halde surları zorlarken (Tabiki Duvar Yıkıcılarla yardım etmezseniz) büyük bir saldırı altında kalır. Toplu halde gezmeleri aslında Havan ve Büyücü Kuleleri için güzel olsada verdikleri hasar Devleri perişan edecek kadar değildir. Tek korkunuz birim odaklı saldıran yani Okçu Kulesi, Top, Cehennem Kulesi vs. olsun. 

Şifa iksirini Devlerin sağlık puanı yarıya indiğinde o anda saldırdığı hedefi yıktıktan sonra yöneleceği hedefi belirleyip öyle atın. Çünkü Devler kalabalık olduklarında ortalama 1-2 vuruşta kuleleri yıkıyor. Buda yanlış zamanda atılan Şifanın boşa gitmesine sebep oluyor. Eğer Duvar Yıkıcınız kalmadıysa ve Devler surları zorluyorsa da atabilirsiniz.

Öfke Büyüsünü kesinlikle köye girmek için koşan Devlere atmayın. İlk sur yıkıldıktan sonra eğer yan
yana 2-3 den fazla savunma kulesi varsa tam o kulelerin ortasına atın. Hızlıca yıkılışlarını izleyin. Asla 5-6 tane Dev için öfkenizi harcamayın.
Zıplama büyüsünü 3 kademeli suru olan köylerde kullanın. Attığınız yer Duvar Yıkıcının giremeyeceği ve çok fazla savunmanın olduğu bir yer olsun.

Şifacı Ne Zaman Atılmalı?

Tabiki de Hava Savunması yıkıldığında :) Hava Savunması yıkılmış bir köyde Devleri Şifacıdan iyi destekleyecek bir birim daha yok.

Klan Savaşında Çok Dikkat!

Bir çok kişinin yaptığı bir hatadan bahsedeyim. Klan savaşlarında genelde Klan kalelerine büyücü atılır. Eğer düşman klan kalesini boşaltmadan saldırırsanız... DEVLERİNİZ TEK YER. 


Savunmada Nasıl Kullanılmalı?

Kullanılmamalı :). Kullanmak isterseniz de şunu bilinki düşmanı sadece birkaç saniye yavaşlatacaktır. 


İstatistikler



Bunlar benim Dev taktiklerim. Eğer sizde kendi taktiklerinizi paylaşmak isterseniz lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!