7 Şubat 2015 Cumartesi

CoC Birim Rehberleri - Büyücü

Büyücü


   Büyücüler, Clash of Clans'nın her anında kullanılabilen, Okçuyla çok benzer özellikleri olan ama çok masraflı ve çok daha güçlü ağır saldırı birimidir. Hem klan savaşlarında, hemde normal ganimet savaşlarında rahatlıkla kullanılabilir. Hem savunmada hem de saldırıda gerçekten çok etkilidir.




Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Desteksiz Olmaz
Büyücüler çok yüksek saldırı gücüne sahip olmasına karşın sağlık puanları çok düşük olduğu için saniyeler içinde ölebilirler. Büyücüleri desteklemek için önlerinde Devlerin, ya da Golemin (Veya sizin tanklamak için kullandığınız birimlerin) olması gerekir. Toplu olarak kullanıldıklarında saniyeler içinde düşman kulelerini yıkabilirler.
Şifa İksirini Kullanmak Çekinmeyin

Büyücülerin Okçulara göre daha fazla sağlık puanı olduğu için Havan ve Büyücü Kulesinden tek yemezler. Eğer topluca duran ve ciddi bir ateş altında kalan Büyücü ordunuz varsa Şifa İksirini kullanmaktan çekinmeyin. Hiçbiri ölmeyecektir ve yıkım acımasız olacaktır.

Düşman Klan Kalesini Temizlerken Kullanın

Eğer düşman klan kalesinden Okçu ya da Büyücü çıkarsa en kenara çekip toplu bir şekilde durdurup 2-3 Büyücü ile tek atabilirsiniz. Yıldırım Büyüsü kullanmaktansa bu çok daha mantıklı bir seçim.

Büyük Bombalara Dikkat

Büyük Bombalar malesef Büyücü ordunuza tek atabilir. Bombalara çok dikkat edin aksi halde hüsrana uğrarsınız.

Savunmada Nasıl Kullanılmalı?

Büyücüler savunma için mükemmel birimlerdir. Alan hasarı verdikleri için düşman birimlerini saniyeler içinde öldürebilir. 5 tane Büyücü aynı anda vurduklarında Devlere tek atarlar. Eğer düşman topluca Devleri göndermişse o Devlerin vay haline. Şifa İksiri bile atsa Büyücülerin gazabına uğramaktan kaçamaz. Klan Savaşlarında klan kalelerini Büyücü ile doldurmanızı öneriyorum.

İstatistikler




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!