2 Şubat 2015 Pazartesi

CoC Birim Rehberleri - Goblin

Goblin


    Devler savunma birliklerini yıkmak için zorlarken, Okçular tek tek etraftaki binaları yıkıyor. Birkaç Büyücü bir iki vuruşta yıktığı binalardan sonra teker teker ölüyor. Birçok savunma binası yıkılmış köyün madenlerine harika bir yol açılmış. Tek engel arada kalan bir kaç dandik bina. Okçular o binaları yıkmakta ısrarlı ama neden? Orada güzelim Kaynak Depoları varken neden o salak kışlaya saldırıyorsun! İşte tam o sırada imdadınıza yetişecek tek birim. GOBLİN!! 



Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Öncelikle Goblin nedir?

Goblinlerin tek amacı Kaynak Binalarına saldırmaktır. Bütün Kaynak Binaları temizlendikten sonra Goblinler diğer binalara saldırır. Dikkatli kullanıldığında köydeki bütün ganimeti saniyeler içinde toplayabilirsiniz. Çok dayanıksızlardır ama hasarları (Kaynak Binalarına 2x vurur) çok yüksektir.

Kaynak binalarına kadar olan yolu temizleyin.

Goblinler alan hasarı vuran savunma binalarına karşı çok dayanıksızdır. Öncelikle güçlü ordunuzla yolu açmalısınız. Ardından onları tanklayan birimlerle köye topluca atıyoruz. Saniyeler içinde ganimeti cebimize atıyoruz.

Şifa İksiri kullanmaktan çekinmeyin

Eğer köyün Kaynak Binaları birbirine çok yakın ama ciddi bir alan hasarı altındaysa Şifa İksirini kesinlikle atın. 20 bin iksire karşı katlarca fazlasını rahatlıkla alabilirsiniz.

Terkedilmiş köylere saldırırken...

Öncelikle terkedilmiş köyün ne olduğunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Goblinleri Kaynak Çıkarıcılarına direk atmayın, önlerine 1-2 Dev atarsanız bütün kaynağı çok az Goblin harcayarak alabilirsiniz. Klan savaşlarında kullanmanızı kesinlikle önermiyorum.

Tuzakları tetiklemek için kullanın

Savaş öncesi tuzak olduğunu süphelendiğiniz bir yer varsa tek bir Goblin atıp oradaki tuzağı yok edin. Bu sayede Devlerinizin bir anda havaya uçmasını önleyin :) Ayrıca Goblinler yaylı tuzağın üzerinden koşarak geçer ve harita dışına fırlamazlar.

İstatistikler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!