5 Nisan 2015 Pazar

Clash of Clans Birim Rehberleri - Golem

Golem



Clash of Clans daki en yüksek sağlık puanına sahip kara birimi, hemde ölünce içinden 5'te 1 gücünde 2 yavrusu çıkıyor. Golemden bahsediyoruz, GoWipe geliyor! 



Nasıl Saldırmalı?

Golemler canları çok yüksek olduğu ve direk savunma binalarına yöneldikleri için tamamen tank amaçlı kullanılmaları gerekir. 2 ya da 3 tane Golem, hemen arkalarından gelen yüksek hasarlı saldırı birimleri ile bir köyü rahatlıkla yıkabilirsiniz. Golemlerin en büyük özelliklerinden birisi de Yaylı Tuzaktan etkilenmezler. Bu sayede korkmadan istediğiniz yerden saldırabilirsiniz.

Golemleri ayrı ayrı gönderin

Bir köye saldırırken bütün Golemleri aynı noktadan atmayın. Hepsini birbirinden uzak ama aynı bölgeden atın. Golemleri attığınız gibi arkalarından Cadıları veya Büyücüleri atın. Havan atışına dikkat ederek Golemlerin önünü bir kaç Duvar Yıkıcı ile açın. Hemen ardından 2-3 tane Pekka atıp köye çok hızlı bir giriş yapın. Barbar Kral ve Okçu Kraliçe'de bu orduların hemen arkasından atılmalı.


Hangi büyüler kullanılmalı?

Eğer 10. seviye köy binasına saldırıyorsanız ve Cehennem Kuleleri tekli hedefe yönelikse kesinlik Dondurma Büyüsünü hazır edin, Golemler ilk duvarı yıkıp içeri girdikleri anda üstlerine Öfke Büyüsü atıp Pekkaların içeri girişini hızlandırın. Eğer Cehennem Kuleleri 1-2 duvar içerideyse bir Zıplama büyüsü atın ve aynı anda Dondurma Büyüsü ile Cehennem Kulelerini dondurun. 1 Öfke daha kullanıp bir kaç vuruşta Cehennem Kulelerini indirdikten sonra hemen bir şifa atıp canı çok azalan birimlerinizi destekleyin. Unutmayın, şifa büyüsü Cehennem Kulesinin yakıcı hasarına karşı bir şey yapamaz.

Savunma da nasıl kullanılır?

Klan kalesinde çok yer kaplamasına karşın canı çok yüksek olduğu ve aşırı yavaş hareket ettiği göze alınırsa savaş başında ciddi düşman oyalar. Öldüğünde ise alana çok yüksek hasar verir birçok birimi tek patlamada öldürür.

İstatistikler


4 yorum:

  1. Klan kalesini bosaltırken zamanımın bircogu gidiyor ve ancak 2 yıldız alabiliyorum. Bunun icin bir oneriniz var mıdır? Ya da kaleyi bosaltmadan dusmanların oldugu yere sifa buyusu atarak da saldırabilir myiz? Tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer düşman klan kalesi içinden Büyücü çıkarsa ve ordunuz Dev ile destekleniyorsa saniyeler içinde ordunuz yok edilir. Eğer Golem kullanıyorsanız şifa büyüsü işe yarayacaktır. Ayrıca yeni gelecek Zehir Büyüsünü de kullanabilirsiniz.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!