5 Nisan 2015 Pazar

Modlu Minecraft Icin En Iyi Mod Paketleri

Bir önceki yazımda kendi mod paketini oluşturmak isteyen arkadaşlar için bazı öneriler sunmuştum, o listeyi sürekli güncellemeyi düşünüyorum. Bu yazımda ise hazır mod paketlerinden bahsedeceğim.

Feed The Beast Mod Paketleri

Infinity

Bu mod paketinde hem teknoloji hemde büyücülük modları iç içe. Mod paketinde 150 den fazla mod var ve birçoğu herkes tarafından sevilen ve kullanılan modlardan oluşuyor. Applied Energistics 2, Thaumcraft, Buildcraft, Thermal Expansion ve eklentileri, Ender IO, Waila, Blood Magic, Botania, Chisel 2, Draconic Evolution gibi onlarca popüler modun yanı sıra popüler olmayan ama gerçekten emek harcanarak yapılmış modlarda mevcut. Bu mod paketi için güçlü bir bilgisayar gerekiyor, minimum sistem özelliği veremem fakat 4GB ram gt740m ve i5 işlemcili bilgisayarımda arada kasma yaptığı oluyor. Modu öğrenmek gerçekten kafa karıştırıcı olduğu için Youtube üzerinden videolar izlemenizi öneririm.

Modun resmi sayfası ve indirme linki için buraya tıklayınız.


Direwolf20

Direwolf20 adlı Youtube kullanıcısının oluşturduğu gene FTB üzerinden oynanan mod paketidir. Modların tamamını direwolf20 seçmiş ve paket haline getirmiştir. Infinity paketine göre biraz daha az mod içeren paket kendine has modlarıyla diğer paketlerin önüne geçmektedir. Bu modun genel oyuncu kitlesi Direwolf20'nin Youtube kanalından gelen oyunculardır ve onun yaptığı şeyleri kendi yorumlamalarıyla taklit ederek oyunu öğrenirler. Modlu Minecraft'ı bende bu adam ve mod paketi sayesinde öğrendim.

İndirme linki Infinity ile aynıdır.





Crash Landing

Bu mod paketi özgür dünya anlayışının uzağında tamamen görev yapma ve modu bitirme üzerine kuruludur. Kuru, sıcak, ve susuz bir çölde gerçek bir hayatta kalma macerası yaşatıyor bu mod paketi. İlk kez Minecraft oynarken susuzlukla mücadele edeceksiniz, ya da güneşin altında çok kalırsanız sıcaktan ölmeye başlayacaksınız. Azıcık su üretebilmek için zar zor yetiştirdiğiniz ağaçların yapraklarını sıkacaksınız. Bu zorlukların yanında geceleri zombiler, iskeletler, sinsi creeperlar peşinizi bırakmayacak. Gerçekten çok eğlenceli bir mod paketidir. Kesinlikle öneririm. İndirme linki gene aynı buyrun.

Agrarian Skies

 Çölde hayatta kalmak size göre değil mi? Sizi bu mod paketine alalım. Gene hayatta kalmaya çalışıyoruz ama bu sefer susuzluk problemi yok, sıcaktan ölmek de yok, bu sefer ufacık bir başlangıç alanında yerden binlerce metre yukarıdayız. Aşağıya düşen oyunu kaybeder. Gene görevler eşliğinde yaşadığımız bu küçücük alandan kurtulmayı hedefliyoruz. Tek bir blok kazmanın bile riski olduğu bu haritada emin olun Crash Landing kadar eğleneceksiniz. İndirme linki için buraya tıklayın.


Mod paketlerinin devamı gelecektir.

4 yorum:

  1. açıkçası 8gb ram gtx980 ile kasma oluyor arada :D
    emeğinize sağlık güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Utkuya katilıyorum 8gb ram 12gb ekran kartı ve 1tb hard diskte bile İnfınıty Mod Paketinde kasıyor

    YanıtlaSil
  3. mükemmel bir site bulduğum iyi oldu

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!