4 Nisan 2015 Cumartesi

Modlu Minecraft İçin En İyi Modlar




Merhaba arkadaşlar, bu yazımda Modlu Minecraft için en iyi modları buldum ve sizin için derledim. Seçtiğim modlar bana göre en iyilerdir ama modlar için yapılmış yorumları da dikkate aldım.

Tinker's Construct

Tinker's Construct Bazı Eşyalar
Klasik Minecraft'taki kazmadan kürekten sıkıldınız mı? Elmas sizin için artık süs eşyasından fazlası değil mi? Sizi bu moda alalım. Bu mod sayesinde oyuna sayısız alet ekleniyor. Yeni kazmalar, baltalar, yaylar, çekiç vb. onlarca yeni eşya hizmetinize sunuluyor. Bu modun en büyük özelliği ise kazmanızın parçalarını istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz sopasını kağıttan, kazma kısmını herhangi bir metalden, birleşme kısmınıda kaktüsten yapabilirsiniz. Neredeyse sonsuz seçenek sunuyor ve modlu Minecraft'ın olmazsa olmaz modudur. Oyuna eklediği aletler dışında maden üretiminizi ve metalleri eritebileceğiniz bir multi-yapı fırın (smeltry) ve kazılabilecek yeni madenler ekliyor. Bu modu kesinlikle yüklemenizi öneririm. İndirmek için buraya basmanız yeterlidir.


Ender IO

Sizce de oyuna biraz teknoloji eklemenin zamanı gelmedi mi? Bu mod sayesinde teknolojiye doyacaksınız. Oyuna sayısız makine ekleyen bu mod sayesinde, otomatik çalışan fırınlar, madenleri 2 ye katlayan öğütücüler, düşmanları otomatik öldüren Killer Joe, bu tip makinelerin çalışması için gerekli elektriği sağlayan kömür dinamoları, jet motorları, güneş enerjisi panelleri, ışınlanma asası, yeni zırh ve silahlar, sandıklara sizin ayarlayacağınız şekilde otomatik düzenleme yapan eşya taşıma sistemleri, diğer teknoloji modlarının yapamadığı bir blok içinde 3 farklı kablo sistemi vb. sayısız özelliği ekler. Bu modu oyunun her alanında hem başta hemde sonda her seviyede kullanabilirsiniz. Modu indirmek için buraya tıklayın.

ENDER IO Bazı Basit Makineler

Thaumcraft

Simya yapmaya hazır olun, türlü deneyler, büyüler, eşyalar, asalar, ayinler ve dahası. Büyücülük modları arasında ki tartışmasız en iyi mod. Sayısız yeni eşya, oyun mekaniği ve özelliği getiren bu mod teknoloji modlarını sevmeyenler için tam bir ilaç. Bu mod öylesine büyük ki bitirmeniz günlerinizi alır. Hatta diğer modlarla birlikte çalıştığı için siz yeni mod yükledikçe bu mod onları algılar ve yeni keşifler oyuna ekler. Basit bir asa ve çalışma masasıyla başladığımız büyücülük serüvenimiz sonlara doğru akıl almaz büyüklükte ve uzunlukta ayinler, aşırı güçlü alev topları, ve lavdan bile etkilenmeyen zırhlara yerini bırakıyor. Bu dediklerim belkide modun onda biri. Mod öylesine genişki bu mod için oyun içi bir kitap bile var. Sizi daha fazla sıkmadan bu eşsiz dünyayla buradaki linkle baş başa bırakıyorum.

Thaumcraft ayin
Botania 

Diğer modlardan farklı olarak tamamen bitkiler üzerine kurulmuş bir moddur. Mana adı altında bir enerji sistemi vardır ve bu enerjiyi üretende kullananda bitkiler ve sizin eşyalarınızdır. Çeşitli silahlar, zırhlar, dekoratif bloklar dışında onlarca farklı bitkiyi ve özelliği oyuna ekler. Oynaması çok zevkli bir o kadar da karışıktır. Neyseki bütün bu özellikleri kapsayan oyun içi bir kitabı da var. İndirmek için buraya tıklayınız.



Botania bazı bitkiler

Journey Map

Bu mod sayesinde oyuna çok gelişmiş bir harita sistemi eklenir. Sağ üst köşede bulunan mini harita sayesinde asla kaybolmayacaksınız. Haritada istediğiniz yerleri işaretleyebilir, etrafınızdaki canavarların yerlerini rahatlıkla görebilirsiniz. Madenlerde gezerken maden haritası şekline bürünen mod sayesinde madenlerde kaybolma devride ortadan kalkıyor. Harita modları arasında tartışmasız en iyi moddur, kesinlikle öneririm.


İndirmek için buraya tıklayınız.





Modların devamı yakın zamanda eklenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!