12 Nisan 2015 Pazar

Total War Battles: KINGDOM Açık Beta Başladı!




Total War Battles: KINGDOM uzun süredir kapalı beta olarak oynanıyordu. Oynayabilmek için davetiyeye ihtiyacınız vardı. Bugün itibariyle oyun açık beta oldu ve isteyen herkes Steam üzerinden ücretsiz olarak oynayabiliyor. Genelde oyunlar ücretsiz olduğunda Pay to win yani para veren kazanır mantığında oluyor. Oyun yapımcıları böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını söylüyor ama Steam üzerinden yapılan yorumların genelinde oyunun Pay to Win olduğu iddia ediliyor.

Oyunumuz 10. yüzyılın başlarında geçiyor ve amacımız krallığımızı kurup büyütmek, normal Total War serilerine göre daha fazla strateji ağırlıklı ve savaşlar 2. planda kalıyor. Zaten oyun 1 Gb boyutlarında, grafik anlamında pek bir şey veremesede oyun sistemleri açısından gayet başarılı olmuş.

Oyunun en güzel özelliklerinden birisi evinizde PC aracılığıyla oynarken, iş yerinizde okulunuzda aynı oyun deneyimine Tablet üzerinden de devam edebiliyor olmanız. Bu sayede kesintisiniz oyun deneyimi sunan Total War Battles: KINGDOM malesef şu an sadece PC üzerinden erişim sunuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!