26 Mayıs 2015 Salı

GTA V Online Kolay Yoldan Bütün Modifiye Parçlarını Açmak

Normal Gta V'in aksine GTA Online'da araba
modifiyelemek için öncelikle parçaları tek tek açmanız gerekiyor, bazıları karakter seviyesine göre açılırken bazıları ise yarış kazanarak açılıyor. Bazı parçalar için sizden 35 yarışta 1. olmanız isteniyor ve yarış kazanmanın ne kadar zor olduğunu oynayanlar bilir. İşte bu yazıda GTA V Online'da ki yarış kazanmaya bağlı olan modifiye parçalarını kolay yoldan nasıl açacağınızı göstereceğim.

GTA V Online'a giriş yaptıktan sonra şu yolu takip ediyoruz:

Esc Tuşu -> Online -> Jobs -> Play Job -> Rockstar Created -> Race

All Races sekmesi altında Criminal Records yarışını seçiyoruz, eğer Host yani kurucu siz değilseniz direk çıkın. Host iseniz ayarları şu şekilde yapın:

Cars: Super
Laps: 1  (Kesinlike 1 olsun)
Weather: Clear
Traffic: Off

Geldik işin can alıcı kısmına, eğer arkadaşınız varsa anlaşın ve bir siz kazanın bir o derken bütün parçaları açın, eğer yoksa birinin bağlanmasını bekleyin, bağlandığı anda yarışı başlatın. Yarış normalde 8 kişiye kadar çıktığı için 2 kişi olduğu anda hızlı olup yarışı başlatmalısınız.

Araba seçiminde kesinlikle Zentorno'yu öneriyorum, hem hızlı hemde kontrollü, yarış ortalama 30 saniye sürüyor ve en ufak hata yarışı kaybetmenize neden oluyor.

İpucu: Yarışa hız buff'ı ile başlamak için 3-2-1 den sonra çıkan Go ile birlikte gaza basın, arka sırada olsanız bile bir anda en önde olacaksınız.




Pist Hakkında

Oyunda ki en kısa pist olan Criminal Records sadece 0.74 Mil uzunluğunda, 1. seviyeden itibaren kurulabiliyor ve Gta Viki de bile bu yarışın bu amaç için kullanıldığı yazıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!