28 Mayıs 2015 Perşembe

GTA V En Iyi Mod Paketleri ve Kurulumlari

GTA V çıktığı ilk günden beri mod geliştiricileri
için harika bir açık kaynak sunuyor, öyle ki ilk günden itibaren modlar çıkmaya başladı ve hala daha yenileri gelmeye devam ediyor. Bende bu yazıda  GTA V için en iyi mod paketlerini sizler için derledim. Ayrıca kurulumlarınıda gösterdim, bazı modların kurulum videolarıda yazıda mevcut.


Clear HD v4.3.1 ENB – Graphics MOD

Bilgisayarına güvenen arkadaşların kesinlikle yüklemesi gereken bir mod, oyunun gerçekçiliğine yeni bir bakış açısı sunuyor. Parlama efektleri ve görüntü kalitesi ciddi derecede artıyor. Kan ve yaralanma efektleri artıyor, araba hasarı daha gerçekçi oluyor. Modu aktif etmek için oyun içinde DELETE tuşuna basın. 
Kurulumu ise bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın.  (Versiyona göre setup dosyası olabiliyor varsa setup yapın)
Oyunda hata ile karşılaşanlar d3d11.dll dosyasının ismini dxgi.dll  olarak değiştirsin.




Native Trainer – North Yankton Extension v.1.3.1


Bu mod sayesinde oyunda kapalı olan North Yankton isimli şehre (oyunun başındaki karlı şehir) gidebiliyorsunuz, gitmek için F4 tuşuna basıp Numpad ile ilgili menüye gelin. Kurulumu ise dosyaları GTA V kurulu olduğu yere atın.  GTA V Scripthook ve ASI loader gerektirir.






Vehicle Cannon v2.0

Belkide GTA V için yapılmış en eğlenceli mod olan Vehicle Cannon sayesinde silahınız araba ateşliyor! Sınırsız eğlencenin kapısını aralamaya hazır olun. Oyun içinde F11 tuşuna basmanız yeterli. Oyunun kurulu olduğu yere dosyaları atın. GTA V Scripthook ve ASI loader gerektirir.





Hız Göstergesi Modu

Adından da anlaşılacağı üzere çok basit şekilde hız göstergesi ekliyor. “ / “ tuşu ile aktif edebilirsiniz. Oyunun kurulu olduğu yere dosyaları atın. GTA V Scripthook ve ASI loader gerektirir.


Hatalı link bildirimi yapmak için ayrıca mod paylaşmak için aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Modların oluşturabilceği her türlü sorundan sitemiz sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!