Hearthstone Rehberi - 2 - Kolay Yoldan Altın Kazanma

Hearthstone oynaması ücretsiz fakat oyun içi bazı şeylerin gerçek parayla veya oyun içi altınla alınabilir olduğu bir oyun. Oyun içinde kazanılan altınla isterseniz kart destesi alın, isterseniz arenaya girin, isterseniz hikayeleri açıp önemli boss larla savaşın. Bu yazıda Hearthstone da nasıl kolay yoldan altın kazanmayı anlatacağım.

Günlük Görevler

Öncelikle her gün 40,60 ya da 100 altın değerinde görevler veriliyor, eğer 40 altın veren bir görev gelirse sağ üst köşesindeki kırmızı çarpıya basıp iptal edin, şansa bağlı olarak daha yüksek altın veren bir görev gelebilir.

Victory Quests: Size söylenen kahraman ile belirtilen sayıda Play Mode kısmında oyun kazanmanız gerekiyor. Ödül 40 altın.
Dominance Quests: Size belirtilen kahramanla Play Mode üzerinde 5 oyun kazanmanız isteniyor, ödül 60 altın.
Total Dominance: 7 oyun kazanmanız isteniyor ve bu 7 oyunu istediğiniz modda kazanabilirsiniz.
İpucu: Solo Adventure girip kolay seviye bota karşı kazandıklarınız da sayılıyor, ben bu görevi hep Paladin vs Paladin ile rahatlıkla bitiriyorum.
Gameplay Quests: Genellikle düşman kahramanlara 100 hasar ver, 40 minion öldür vb. görevleri içeriyor. Ödülü ise 40 altın.


Yeni Başlayan Görevleri

First Blood: Play Mode'da bir tane oyun kazanın ve ödül olarak kart destesi alın.
The Duelist: Play Mode'da 3 tane oyun kazanın ve ödül olarak 100 altın alın.
Level Up: Bir kahramanı 10 seviye yapın ve kart destesi kazanın.

Gizli Görevler

Hearthstone bir çok gizli görev barındırıyor, ödülleri de bir hayli güzel oluyor. Bu kısımda bu görevleri nasıl yapacağınızı anlattım.



Bu görevler dışında daha onlarcası var ve oynadıkça hepsini kazanabilirsiniz. Bütün liste için buraya tıklayın.

Etiketler: , ,