6 Haziran 2015 Cumartesi

Clash of Clans Hesap Taşıma Nasıl Yapılır? Android-IOS Arası


Clash of Clans da hesap taşıma işlemini merak eden bir çok kullanıcı var, gerek hesap satın almak isteyen gerek oyunu bırakıp arkadaşına devretmek isteyen bir sürü oyuncu için bu yazımda Clash of Clans hesap taşıma işlemi (Android-IOS) nasıl yapılır onu anlattım.

Dikkat: Hesap taşıma işlemi kalıcıdır, ayrıca size olan kodu kimse ile paylaşmayın. Hesap taşıma (Resmi sitede belirtilene göre) yeni cihazda 4. seviye üstü köy binası varsa yapılamaz, bunun dışında oyun içi alışveriş yeni cihazda yapılmamış olması gerekiyor. Öğretme kısmını tamamlamayı unutmayın.

İlk yapılacaklar:

  • Android cihazda ayarlar kısmından Google+ bağlantısını aktif edin.
  • IOS cihazda Game Center bağlantısını aktif edin.

Taşıma işlemi:


Her 2 cihazda da oyunu açıp ayarlar kısmına girin ve hemen ardından 2 cihazda da "Bir Cihazı bağla" butonuna basın.

Bir cihazı bağla butonuna basın

 Bu işlemden sonra eski cihazda "Bu eski cihaz" butonuna yeni cihaz da ise "Bu yeni cihaz" butonuna basın.


Bundan sonrası ise eski olan cihazda aşağıdaki gibi bir ekran geliyor, yeni cihaz Android ise o şıkkı IOS ise alttaki şıkkı seçin, aynı zamanda yeni cihaz butonuna basan kişi ise bir kod ekranı ile karşılaşacak. Bu kodu eski cihazda Android ya da IOS arasında seçim yaptıktan sonra yazacaksınız.



Eski cihazda aşağıdaki gibi bir ekran gelecek size özel olarak gelen bu kodu yeni cihazdaki boşluğa yazın.



Yeni olan cihazda ise hemen aşağıdaki gibi bir ekran gelecek, buraya yukarıdaki kodu yazın. Hesap transferi tamamlanmıştır :)



1 yorum:

  1. Abi benim İOS cihazımda 4 seviye üstü bir köy var onu nasıl kaldırabilirim

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!