8 Ağustos 2015 Cumartesi

Tavern Brawl 8. Hafta - The Masked Ball


Tavern Brawl 8. haftada da yepyeni bir kuralla Hearthstone sevenlerle buluşuyor, The Masked Ball minionların gizli yüzlerini ortaya çıkarıyor. Ölen her Minion maskesini çıkarıyor ve kendi manasından 2 düşük bir manalı rastgele bir Minion ortaya çıkıyor. Deathrattle olan bu özellik tahmin edebileceğiniz gibi Silence tarafından engellenebiliyor.

Seçtiğiniz kahramanla istediğiniz desteyi oluşturup savaşa başlıyorsunuz. Önerim kesinlikle Silence özelliği bol olan desteler oluşturmanız, çünkü siz Minion öldürdükçe daha güçsüz bir Minion karşınıza çıkıyor. Bu haftanın en iyi kartı Baron Rivendare, çünkü bu kart Minionların Deathrattle'larını 2 kez aktif ediyor, yani 6 Manalı bir Minion öldüğünde 2 tane 4 manalı Minion doğuyor. Bu kartı oynayıp 2-3 el yaşamasını sağlarsanız büyük ihtimalle oyunu alırsınız. Eğer Faceless Manipulator kartını Baron üzerinde kullanırsanız rakibin vay haline...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!