5 Kasım 2015 Perşembe

Hearthstone Tavern Brawl 21. Hafta - Unite Against Mechazod!


Bazen kendini tekrarlasa da her hafta olduğu gibi Hearthstone Tavern Brawl bu hafta da güncellendi hemde tarihinde ilk kez Co-op moduyla. Bu hafta Hearthstone'da hiç alışık olmadığımız bir durum söz konusu, normalde rakip olmanız gereken kişi bu hafta size Gearmaster Mechazod'u yenmeniz için yardım edecek. Garip değil mi? Bu haftanın Tavern Brawl detayları ise yazının devamında.

Oyuna bir taraf Paladin diğer taraf ise Priest olarak başlıyor ve her oyuncunun destesi özel olarak veriliyor yani seçme şansınız bulunmuyor. Ortada ise Gearmaster Mechazod (2/95 Taunt) bulunuyor ve oyun sırası kimdeyse onun karşı tarafına geçiyor. Her elin sonunda kendine özel skillerinden birini kullanıyor ve bu çok güçlü Boss'la mücadele etmek için takım arkadaşınızla çok iyi kombine olmanız gerekiyor. 2 destede de birbirini destekleyen kartlar. Örneğin Priest'de rakip her skill attığında +2 kazanan Burly Rockjaw Trogg var ve Paladin olan kişi her skill attığında minion daha da güçleniyor. Takım oyunu olduğu için Paladin ya da Priest'den birisi bile ölürse oyunu kaybediyorsunuz. Oyunu kazanmanın tek şartı ise Gearmaster Mechazodu öldürmek, tabi bu hiç kolay değil.



Paladin ve Priest için belirli bir deste veriliyor, öğrenmek için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!