28 Mart 2016 Pazartesi

NFS 2 Yüksek Grafik Modu - HD MOD - Tam Ekran Yapma



EA Games'in son oyunu Need For Speed'in 60€ 'luk fiyatını gördükten sonra en iyisi modifiye aşkını yaşamak için eskilere biraz döneyim dedim ve efsane yarış oyunu NFS Underground 2'yi tekrar bilgisayarıma kurdum. Eskiden PS 2'de oynardım tabi ne günlerdi. Neyse bu yazımda sizlere eskimiş ama hala efsane NFS Underground 2 için yüksek çözünürlüklü doku paketi ve ENB Series modu ile daha kaliteli grafik elde etmenin yolunu anlatacağım.

Hemen aşağıda paylaştığım 2 dosya sayesinde oyundaki grafiklerde bir artış özellikle yansımalarda ciddi bir iyileşme ve etraftaki binaların, zeminin ve asfaltın çok daha kaliteli dokularla kaplandığını göreceksiniz.

NFS Underground 2 Yüksek Grafik Modu - HD MOD Kurulum

  1. Buraya tıklayarak ENB Series modunu indirin.
  2. Buraya tıklayarak yüksek çözünürlüklü doku paketini indirin.
  3. Her 2 rar dosyasanı Winrar aracılığıyla ayrı ayrı klasörlere çıkarın. DOKU PAKETİNİN ŞİFRESİ "by-Dragozool" (tırnak işareti dahil değil)
  4. ENB Series klasöründeki bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu ana dizine kopyalayın.
  5. Doku paketinin klasörüne girerek Texmod.exe programını çalıştırın.
  6. Sol üstteki klasör resmine tıklayıp Underground 2 nerede kuruluysa oradaki speed2.exe dosyasını ve ya masaüstündeki kısayolu seçin.
  7. Ardından programın en ortasında bulunan klasör resmine basarak "NFS UG2 Textures Mod V2.0 By Dragozool" dosyasını seçin. Bu dosya daha demin çıkardığımız klasörde bulunuyor.
  8. Run dedikten sonra oyunun açılması 1-2 dakika sürebilir.


İşin en can sıkıcı kısmı ise her oyuna girişinizde 5. adımdan itibaren tekrarlamanız gerekiyor ama gerçekten değiyor. Sizi fotoğraflar ve video ile baş başa bırakıyorum. Her türlü sorununuzu aşağıdaki yorum bölümünden belirtebilirsiniz.

NFS Underground 2 Tam Ekran Yapma

  1. Buraya tıklayarak programı indiriyoruz
  2. Rardan çıkartıp uniws.exe yi çalıştırıyoruz
  3. Programın üstünden Underground 2 yi seçip "Find it for me" butonuna basıyoruz ve oyunu bulunca alttaki boşluklara sırasıyla 1366 ve yanındaki 768 yazıyoruz.
  4. Sağ taraftaki patch butonuna basıyoruz ve işlemimiz tamam. Oyun içerisinden grafik ayalarında 640x480 olanı seçiyoruz.





6 yorum:

  1. NFS UG2 Textures Mod V2.0 By Dragozool şifreli rar şifresi ne

    YanıtlaSil
  2. rar şifresi: by-Dragozool

    YanıtlaSil
  3. ekran kartı driver ayarlarından da grafikleri arttırınca efsane oluyor

    YanıtlaSil
  4. admin uniws de dosya bulunmadı dıyor seciyorum nfs klasörünü ama bulunamadı dıyor

    YanıtlaSil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!