7 Kasım 2015 Cumartesi

Hearthstone'a Yepyeni Bir Macera!! The League of Explorers!!


Hearthstone Blizzard'ın belkide en sık güncellenen oyunu olmaya aday. Daha 2 ay önce çıkan The Grand Tournament güncellemesinden sonra şimdide yepyeni bir macera bizleri bekliyor. 12 Kasım 2015'de çıkacak olan The League Explorers daha önceki Naxxramas ve Blackrock Mountain gibi bölümlerden oluşan bir macera olacak. Bir çoğumuz WoW'un Icecrown Citadel raidinin macerasını beklesede Blizzard bir sürpriz yaparak gerçekten macera diyebilceğimiz bir güncellemeyi Blizzcon'da tanıttı.

Yeni maceramız 4 wing'den oluşacak ve toplam 45 kartı destelerimize ekleyecek. Discover özelliği güncelleme ile birlikte oyuna ekleniyor. Discover özelliği aktif hale geldiğince açıklamasına göre rastgele 3 tane kart ekranda beliriyor ve içlerinden birini seçmeniz isteniyor. Bu kartlar destenizden değil oyun içinden rastgele olarak veriliyor. Tabiki de böyle bir özellik şansına çok güvenen oyuncular için vazgeçilmez olacak.


Güncellemedeki Legendary kartlar düşük manalı olmaları ile dikkat çekiyor, bu da oyunun her anında rakibinize zorlu anlar yaşatabileceğiniz anlamına geliyor. Hatta öyle bir Legendary geliyor ki elinizdeki ve destenizdeki bütün kartları rastgele Legendary kartlarla değiştiriyor. Tabi hazineyi bulabilirseniz ve ayrıca hazine için haritayı da bulmanız gerekiyor, unutmadan haritayı destenize ekleyen Legendary'i de oynamanız gerek :D.


Güncelleme oyuna 2 yeni oyun sahası ve 2 yeni kart arkalığı ekleyecek. Oyun sahaları güncellemenin ileri evrelerinde normal oyun modlarında kullanılabilecek.



Macera tabiki de ücretli olacak ve 4 wingi birden almak için 20$ para ödememiz gerekiyor, tek tek oyun içi altın ile de alabilirsiniz ve her zamanki gibi her wing için 700 altın vermeniz gerekiyor.


Daha detaylı wiki incelemesi için http://hearthstone.gamepedia.com/The_League_of_Explorers

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!