28 Kasım 2015 Cumartesi

Hearthstone Tavern Brawl 24. Hafta - Battle of Tol Barad


Hearthstone Tavern Brawl her hafta olduğu gibi güncellenmeye devam ediyor ve bu hafta şansınızı da yanınıza alıp kıyasıya bir mücadele içine girmeniz gerekiyor. Deste oluşturma konusunda tamamen özgürsünüz, karakterinizi de kendiniz seçeceksiniz, peki bu haftanın kuralı mı ne?

Bu hafta oynadığınız minion'ın mana değerinde elinizde bir spell beliriyor. Örneğin 7 manalık Dr.Boom atarsanız elinizde 7 manalık Flamestrike oluyor fakat elinize gelen bütün spellerin mana değeri 0 oluyor. Şansınızı da yanınıza alın derken aslında tamamen rastgele gelen spelleri kastetmiştim. Destelerinizi oluştururken aşağıdaki listeye göz atmanızı öneririm.

7 mana: Crush, Everyfin is Awesome, Flamestrike, Sprint
8 mana: Lay on Hands, Twisting Nether
9 mana: Tree of Life
10 mana: Pyroblast, Anyfin Can Happen, Mind Control

Örneğin 9 mana değerinde Ysera attığınızda elinizde kesinlikle Tree of Life olacak ve mana değeri 0 olacak. Yüksek manalı minionlardan gelecek spell şanstan çok stratejiye bakıyor.

Ayrıca bu hafta en çok iş yapan kart kesinlikle Loatheb. Düşmanınız elinde spell biriktirirken bir anda bütün spellerin mana değeri 5 oluyor ve 1 el avantaj kazanıyorsunuz.

Hearthstone'a yeni eklenen Summoning Stone ise bu haftaki Tavern Brawl'a özel ufak bir değişiklikle çalışıyor. Normalde Summoning Stone yerdeyken harcadığınız mana değerinde (sadece speller) bir minion sizin tarafınıza ekleniyordu. Bu hafta büyüler 0 mana olduğu için aslında hep 0 manalık minionlar eklenmesi gerekirken bu haftaya özel sadece Tavern Brawl'da büyünün orjinal manasına göre minion tarafınıza ekleniyor.

Bu 2 minion dışında bunlarıda destenize almanız işinize yarayacak: Flamewalker, Questing Adventurer, Gadgetzan Auctioneer, Summoning Stone, Archmage Antonidas , Troggzor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!