11 Ocak 2016 Pazartesi

Clash of Clans - Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı

Clash of Clans'daki en güçlü savunma binalarından biri, köyünüzün tamamını koruyabilen, toplu gezen birimlerin katili Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı! Bu yazımda sizlere bu eşsiz savunma binasının incelemesini yapacağım.



Genel Bilgiler
  • Köy Binası 11'de açılan Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı köyünüzün tamamına saldırabilir, tek kör noktası etrafını çevreleyen Havan'daki gibi bir çemberdir.
  • Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı'nın saldırabilmesi en az 150 yer kaplayan birimin düşman tarafından köyünüze gönderilmiş olması gerekir. Kahramanlar 25 yer kaplıyor.
  • Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı köyünüzde bir hesaplama yaptıktan sonra en çok sağlık puanın olduğu yere 10 saniyede bir 3 tane alev topu gönderir, bu saldırı alan tipidir ve şok dalgası yayar.

Savunmada Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı

Bu kadar güçlü bir o kadar da tehlikeli olunca düşmanınızın ilk önce indirmek isteyeceği savunma binalarından birisi Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı olacaktır. 150 birim öncesinde de saldırmaya başlamadığı için köyün dış tarafına koyarsanız boşu boşu yer kaplayan bir binadan başka bir şey olmayacaktır. Peki ama nereye yerleştireceğiz?

Köyün orta kısmında her hangi bir yere yerleştirin, vuramadığı noktaları iyi koruyabilecek Cehennem Kuleleri ile desteklemeyi unutmayın.Köyün her tarafına vurduğu için en ortaya Köy Binasını koymak daha mantıklı olacaktır.

Klan Kalesinden uzakta bir yere yerleştirirseniz köyünüze saldıran kişinin birden fazla öncelik belirlemesi gerekecek bu sayede ordusunu dağıtmak zorunda kalacak. Aslında toplu gezmeleri daha iyi görünsede diğer savunma binaları ve köyün geri kalanı için dağılmış bir ordu sizin işinize daha çok yarayacak.

İstatistikler

SeviyeVuruş Başı HasarSaniye Başı HasarŞok Dalgası HasarıSağlık PuanıMaliyetGoldYükleme MaliyetiElixirYapım SüresiTecrübe Getirisi XPMin. K.B Seviyesi
125075154,0008,000,00035,00010 G92911
230090204,40010,000,00040,00014 G1,09911
AlanSaldırı HızıHasar TürüHedef
7-5010 saniyede 3 alev topuAlanKara ve Hava 
Tablo Clash of Clans Wiki den alınıp Türkçeye çevrilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!