9 Ocak 2016 Cumartesi

Hearthstone Tavern Brawl 30. Hafta - Battle of the Builds


Hearthstone Tavern Brawl 30. haftada da yepyeni bir kuralla Hearthstone oyuncularına sunuldu. Bu hafta kendi seçtiğimiz heroya kendi destemizi oluşturup Hearthstone masasına oturuyoruz, peki ama bunun olayı ne?

Bu hafta oyun başladığı anda size 4 özellik sunuluyor ve birini seçmeniz isteniyor. Hemen aşağıdaki özelliklerden birini seçiyorsunuz ve örneğin Deathrattle seçtiyseniz bütün Deathrattle özelliği olan kartlar +1 +1 kazanıyor. Eğer her büyü yaptığınızda +3 armor olanı seçerseniz,  bu seferde Frost Mage gibi desteler neredeyse ölümsüz oluyor. Belkide Murloc olanı seçersiniz ve de güçlü bir murloc Paladin yaparsınız kim bilir?


  • Deathrattle ve Battlecry özelliğine sahip minionlar direkt siz tarafından oynanmasa bile +1 +1 buffını alırlar.
  • Seçtiğiniz özellik minion bazlı değil aura özelliklidir yani sizin tarafınızda seçtiğiniz özellik bütün deathrattle ya da Battlecry özelliği olan minionlara etki eder.






Battlecry Bonus: Battlecry özelliği olan bütün kartlarınız +1 +1 kazanır. Tabiki de The League of Explorers'ın Legendary minionlarından Brann Bronzebeard bu haftaki Tavern Brawlda Battlecry seçildiğinde baya bir iş yapacak.

Deathrattle Bonus: Bu haftanın en çok iş yapan özelliği benim açımdan bu oldu. Hearthstone da bir çok Deathrattle özelliği güçlü olan minion var, en basitinden Dr.Boom'un bombaları bile +1 +1 alıyor.

Murloc Bonus: Her elin sonunda 1/1 gücünde bir murloc sizin tarafınıza ekleniyor. Tabiki de Paladin ve Shaman murloc desteleri her el tarafınıza eklenen bu murloc sayesinde daha da güçlü olacak.

Spell Bonus: Bol bol skill atan herolar için harika bir özellik, coin bile kullansanız +3 armor kazanacaksınız. Mage,Rogue,Hunter,Warlock hepsi gayet güzel işler yapıyor. Frost Mage kullananları öldürmek ise işkence gibi bir şey oluyor.







4 yorum:

  1. 2 ile 3 haftadır yapılan tavern Brawl oyunlarını pek beğenemedim. Çünkü destemizde açılan kartlara bakıyor hepsi. Mesela Murloc destem iyi değilse bu özelliği aktif edemem. Ama geçmiş haftalardaki oyunlarda özellikle 2-3 hafta öncekilerde açamadığımız kartlarıda oynayabilme şansımız olduğu için gayet zevkliydi. Bir çok kartın kullanımını da bu sayede öğrenmiş oluyorduk. Kendi kartlarımızla kısıtlı kalmak sıkıcı oluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hearthstone bütün kuralı kendi belirleyince bu sefer de özgürlük bırakmıyor diye şikayet ediyorlar :) Biraz öyle biraz sizin dediğiniz gibi yapıp her kesime hitap etmeye çalışıyorlar.

      Sil
    2. İyi de ben zaten özgürlük istiyorsam açabildiğim kartlardan yapabildiğimi yapmaya çalışırım diğer oyun bölümlerinden. Özellikle solodaki adventureleri tamamlayınca bir sürü combo yapabilecek ihtimaller oluyor. Ama özellikle yeni sayılabilecek oyuncularda yinede kart sayısı eski oyunculara nazaran daha az. Tawerna da mümkün değil yeni bir oyuncunun destesi sağlam bir oyuncuyu yenmesi bu haftaki tavernada. 2-3 hafta önceki tavernalarda yeni yada eski hiç farketmiyordu özellikle bu yüzden vurgu yaptım...

      Sil
    3. Bende sizin gibi düşünüyorum bu haftada tam sizin gibi düşünmüşler desteler hazır verildi :)

      http://www.razorgamingtr.com/2016/01/hearthstone-tavern-brawl-31-hafta.html

      Sil



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!