14 Ocak 2016 Perşembe

Hearthstone Tavern Brawl 31. Hafta - Return of Mechazod!


Hearthstone Tavern Brawl her hafta olduğu gibi güncellenmeye devam ediyor, bazı haftalar eski kurallar kullanılsa da aslında sevilenler arasından seçildiği için bir sorun teşkil etmiyor aynı "Return of Mechazod!" haftası gibi! Hep istemişimdir 3. bir desteye karşı savaşmak, bu hafta da biraz bunu konu alıyor. Karşınızdaki kişi rakibiniz değil aksine dostunuz.

Return of Mechazod!


Bu hafta karşınızdakinin kısmında sıra sizdeyken Gearmaster Mechazod yer alıyor ve her elin sonunda kendine özel kartlarından birini kullanıyor. Sıra karşıya geçtiğinde bu sefer sizin tarafınıza geçiyor. Amacınız ise o herhangi birinizi öldürmeden  Gearmaster Mechazod'u öldürmek. Bir taraf Druid olurken diğer taraf Mage oluyor ve desteler hazır olarak veriliyor. Bunun en büyük amacı Paladin alıp Equality, Warrior alıp Execute gibi skillerin kullanılmasını engelleyip daha sorunsuz bir Tavern Brawl oluşturmak.

Eğer karşınızdakiyle iyi bir takım olamazsanız  Gearmaster Mechazod'u yenmeniz neredeyse imkansız, neyseki size verilen kartlar birbirinizin işine yarayacak cinsten. Örneğin Millhouse Manastorm Druid tarafından oynandıktan sonra Mage elindeki bütün skilleri kullanması gerekiyor tabi Druid karşıda hangi skillerin olduğunu biliyorsa. Karşınızdakini arkadaş olarak ekleyip oyun sırasında konuşursanız şansınız daha fazla olacaktır. Şahsen ben ilk oyunumu kaybettim ve hemen tekrar girdiğimde karşımdaki gene aynı kişiydi hemen arkadaş ekledim ve konuşarak daha rahat anlaştık ve kazandık.


Hangi kahramanda hangi kartlar var diye merak ediyorsanız buraya tıklayarak bu haftaki Tavern Brawl'ın wikisine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!