28 Ocak 2016 Perşembe

Hearthstone Tavern Brawl 33. Hafta - Miniature Warfare


Hearthstone Tavern Brawl her hafta güncellenmeye devam ediyor ve tekrar haftası olmadığı sürece sizler için en kısa zamanda incelemeye çalışıyorum. Bu hafta Tavern Brawl'da bizleri benzersiz ve bir o kadar da eğlenceli bir kural bekliyor. İsminden de biraz anlaşılacağı üzere bu hafta Tavern Brawl'da bütün Minionlar minyatür!

Ne demek minyatür? Şöyle ki bütün Minionların mana costu 1 olarak ayarlandı, hemen bütün güçlü Minionları desteme alır terör estiririm diye düşünmeyin, çünkü bütün Minionlar 1/1 gücünde! Dr.Boom da oynasanız, Novice Engineer'da oynasanız hepsi 1 mana ve 1 e 1 gücünde olacak. Tabi böyle bir kural getirilmesi şu Classları direkt öne çıkarıyor: Mage, Druid, Rogue, Warrior. Hepsine tek tek bakalım ve bu hafta hangi desteler kazanacak inceleyelim. Detaya girmeden önce bu hafta en çok Battlecry kartları iş yapıyor, Brann Bronzebeard ile birlikte 1 elde harikalar yaratabilirsiniz. Aurası olan saldırı gücü veya can veren kartlarda en çok iş yapanlar arasında.

Mage: Fireblast sayesinde 2 mana karşılığında istediği minionu ortadan kaldıran Mage'in en çok şu kartları bu hafta boy gösteriyor:


Tabiki de başka kartlar da olabilir, fakat bu kartlar 1/1 gücünde ki rakipler için en ideal seçim olacak. Fireball, Flamestrike, Blizzard gibi kartlar manaları yüksek olduğu için pek iş yapmıyor. Oyunların kısa sürdüğünü belirtmekte fayda var.

Warrior: Tabiki de herkesin aklına ilk gelen kart Whirlwind. Diğer kartlar ise resimdeki gibi.


Hep düşmanın 1 canlı minionlarını öldürme üzerine kurulu desteler ile Warrior da bu hafta gayet güzel iş yapıyor.

Druid: Gerek hero power'ı gerek choose one kartları sayesinde 1/1 kavramını birazcık aşıyor. Bu sayede diğer classlara göre daha etkili oluyor. En iyi kartları ise aşağıdaki gibi.


Bu kartlar dışında Minionlarınıza +1 / +1 veren kartlar diğer kartlara göre daha çok iş yapıyor. Bir başka taktik ise Malygos ile düşmanı bir elde yenmek. 1 manaya attığınız Malygos'tan sonra bütün Skilleri oynayıp düşmanınızı yenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!