27 Mart 2016 Pazar

Clash Royale 1500 Kupa Destesi (3. Arena ve Üstü)



Clash Royale forumlarında gezinirken bulduğum 1500 kupaya kadar olan desteyi sizlerle paylaşmak istedim ve bu rehberi hazırladım. Bu desteyle Arena 5'e rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İleri seviye oyuncular için pek uygun bir deste değil.

Öncelikle belirtmek isterim ki aşağıda belirtilen kartların seviyesi çok düşükse örneğin ender kartlarınız 1-2 seviye ise 3. seviye olanlarla değiştirmenizi öneririm. Sıradan kartlarınız ise en az 5. seviye ise kullanmalısınız. Bu deste daha çok kontrol ve ani saldırı üzerine kurulu. Rakibinizin hamlesine göre davranıp savunmasız anında saldırıyorsunuz ve bu deste en fazla 3. arena kartları içeriyor.

Mızraklı Goblinler (2 iksir) : Hem savunmada hem saldırı da gayet iyi işler başarabiliyorlar. Özellikle savunma sırasında çok yavaş saldıran birimlere karşı iyi bir oyalama imkanı sunuyor. Saldırı sırasında önünde tank varsa 2 iksir için gayet güzel hasar verebiliyor. 

Oklar (3 iksir) : Hem canı aşırı az kalmış kuleleri indirme de hemde İskelet ordusu, minyon sürüsü gibi kartları anında yok etmede üstüne olmayan bir büyü. Her türlü kalabalık orduya karşı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu deste de mümkün olduğunca Minyon Sürüsüne karşı kullanmaya çalışın, aksi taktirde elinizde bekletin.

Top (3 iksir) : Gayet ucuz ve etkili bir savunma binası. Eğer rakibiniz bir yoldan sürekli kulübe birini gönderiyorsa o yola Topu yerleştirin ve siz diğer tarafa odaklanın. Bir diğer taktik ise Dev, Domuz Binicisi, Balon gibi kartları yoldan çıkartıp uzun süre boyunca oyalama. Topu nehre yakın yerleştirmeyin, daha çok kuleye yakın olsun ki kulenizde topla birlikte saldırabilsin.
Alternatif kart Tesla

Bombacı (3 iksir) : Menzilli alan saldırısı için ideal kart diyebiliriz. Hem iskeletleri hem barbarları öldürmede gayet etkili ayrıca saldırı sırasında yaşarsa kulelere de ciddi hasarlar verebiliyor. Prens kartını oynarken rakibiniz İskelet ordusu gibi kartları oynuyorsa Prensin arkasından Bombacıyı gönderin.

Alternatif kart Bebek Ejderha

Mezar Taşı (3 iksir) : Çıkardığı iskeletler aşırı güçsüz olsada en etkili özelliği Prens, Domuz Binicisi ve Pekka gibi yavaş ama etkili birimlerin önüne bırakıldığında içinden 4 tane iskeletin aynı anda çıkması ve düşman birimi oyalaması. Bu sayede 1-2 iksir önde oluyoruz ve karşı atağa geçebiliyoruz.

Silahşör (4 iksir) : En etkili uzaktan saldıran birimimiz Silahşör. Hem düşük sağlığa sahip birimlere tek atması hem tank birimlere ciddi hasarlar vermesi hemde korunduğu sürece taç kulesini affetmemesi ve ayrıca oyunun başında açılıyor olması bu destenin olmazsa olmaz kartı yapıyor.

Barbarlar (5 iksir) : Karşısında Bombacı, Valkür ve hava birimi olmadığı sürece rahatlıkla bir çok birimi indiren Barbarlar bu deste de hem tank hem savunma görevini üstleniyor. Alev topu büyüsünden mümkün olduğunca korumaya çalışın ve arkasına yerleştirdiğiniz Mızraklı Goblin ve Silahşör ile düşmanı bozguna uğratın.

Prens (5 iksir) : Doğru kullanıldığında taç garantisi veren Prensi önce bir kere deneme amacıyla kullanıp rakibinizin neyle karşılık verdiğine bakın. Eğer Minyon Sürüsünü kullanırsa Oklar büyüsünü hazır tutun ve Prens kuleye yaklaştığı anda büyüyü atın eğer zamanlama doğru olursa Minyon Sürüsü yerleştiği anda ölmüş olacak. Eğer İskelet Ordusu veya Goblin gibi kartlarla savunmaya geçerse bu sefer Bombacıyı oynayın. Eğer Şövalye kullanırsa bu sefer Silahşörü gönderin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!