30 Mart 2016 Çarşamba

Hearthstone Güncellemesi ile Gelecek Olan Kartlar - Whispers of the Old Gods



Bir çoğunuzun bildiği üzere Nisan sonu Mayıs başı gibi Hearthstone'a Whispers of the Old Gods güncellemesi geliyor ve 100'den fazla kartı oyuna eklemiş oluyor. Bunun yanında Hearthstone standart ve wild olmak üzere 2 moda da ayrılıyor. Bu yazımda sizler için şu ana kadar yayınlanmış yeni kartları derledim ve hepsine ulaşabileceğiniz linkleri yazdım.

Öncelikle www.oldgods.com sitesine girerek genel bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayfada yeni paketin fragmanı, yeni eklenen kartların hangi tema etrafında olduğu, hemen aşağıda bir oylama bölümü ile bir sonraki kart tanıtımının hangi yayıncı tarafından tanıtılmasını istiyorsanız onun için oy vereceğiniz kısım (vote tuşuna basmak yeterli), onunda altında daha önce kart tanıtımı yapmış yayıncıları görebilirsiniz.

http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/whispers-of-the-old-gods/cards bu linkte tıklayarak Youtube ve Twitch yayıncılarından hangilerinin kart tanıtımı yaptığını görebilir ve direkt link ile izleyebilirsiniz.




https://www.facebook.com/media/set/set=a.1068859113156856.1073741885.498467596862680&type=3 bu linkteki Facebook albümü ise sürekli güncelleniyor ve en son çıkan kartlar buraya ekleniyor. Takip etmenizi öneririm, ayrıca resimlerin altındaki yorumlarda çok güzel tartışmalar dönüyor. İngilizcesi yeterli arkadaşlar kesinlikle kartlara yorum yapmayı unutmayın.

http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/ bu link ise Hearthstone hakkında en haberleri içeriyor, sadece gelecek güncelleme değil turnuvalar, güncelleme notları ve haberler de buradan resmi olarak paylaşılıyor.


http://forum.donanimhaber.com/forumid_2087/tt.htm bu link ise Donanım Haber Hearthstone forumunun linki ve her türlü tartışmanın, rehberin ve taktiklerin paylaşıldığı bir platform. Kesinlikle göz atmanızı öneririm.



Son olarak eğer haberiniz yoksa oyuna Lady Liadrin adında yeni bir Paladin eklendi ve diğer karakterlerin aksine ücretsiz bir şekilde elde edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken World of Warcraft'ı indirip her hangi bir karakter açıp o karakteri 20. seviye yapmak. WoW 20. seviyeye kadar ücretsiz olduğu içinde herhangi bir parasal mevzu söz konusu değil. Tek sıkıntı oyunun 30 gb 'dan fazla olması. Bunun da çözümünü sevgili Blizzard bulmuş. Oyun 1-2 gb inince oynanabilir şekle geliyor. Siz oynarken arka planda devamı indiriliyor. Bu sayede oyunun tamamının inmesini beklemeden 20. seviyeye doğru yol alıp yeni karakterinize kavuşabilirsiniz. Daha önce WoW' da karakteri olanlarında 1 karakterini tekrardan 20. seviye yapması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!