29 Mart 2016 Salı

Clash Royale - Buz Büyücüsü Rehberi


Büyücünün efsanevi kardeşi ya da kuzeni, tercihini yakmaktansa dondurmadan yana kullanan Buz Büyücüsü Clash Royale'in ilk açılan efsanevi kartı olarak bir çok oyuncunun destesinde kendine yer buluyor. Bu rehberde Buz Büyücüsünü destesinde kullanmak isteyenler için hazırlandı.


  • Büyü Vadisi (5. Arena) da açılıyor ve belirtmek isterim 5. arenadan itibaren her sandıktan çıkıyor. Bana ücretsiz sandıktan çıktı.
  • Aynı büyücü gibi, ortalama bir cana ve saldırı gücüne sahip. Alan hasarı vuruyor ve her saldırısında düşmanlarını ve düşmanlarının saldırılarını yavaşlatıyor.
  • 3 İksirlik maliyeti ise Buz Büyücüsünü bir çok desteye uygun hale getiriyor. 

Buz Büyücüsü Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?


Saldırısının alan hasarı olması ve sürü şeklinde saldıran birimleri öldürebilecek kadar olması Dev, Dev İskelet ve Pekka gibi birimlerin arkasında iyi işler yapmasını sağlıyor. Rakibinizin Tesla,Top ve hatta Taç Kulesini vuruşlarıyla yavaşlatarak bir çok biriminizin uzun süre yaşamasını sağlıyor. Dikkat etmeniz gereken şey ise tabiki de bu değerli birimi tek göndermemek. 





Savunmada Buz Büyücüsü


Kendi görüşüm Buz Büyücüsü en çok savunma da işe yarıyor. Sonuçta düşman birimleri yavaşlatıyor ve zaten yavaş olan birimler neredeyse yürüyemiyor. Ayrıca İskelet Ordusu, Minyon Sürüsü gibi birimleri de rahatlıkla kesebildiği için tek başına da savunma yapabiliyor. En etkili olduğu zaman ise yanına uzaktan tekli hedefe saldıran Silahşör, Mızraklı Goblinler ve alan saldırısında Büyücü ve Bombacı gönderildiğinde oluyor.

Prens gibi hızlı hareket eden birimlerin önüne koymak hata olsa da yapacak hiç bir şeyiniz yoksa şansınızı deneyebilirsiniz, sonuçta ciddi bir yavaşlatma imkanı sunuyor. 

Barbarlara karşı en etkili kartların başında geliyor, zaten yavaş olan Barbarları iyice yavaşlatıyor ve gayet güzel hasar verebiliyor. 

Dev İskelete karşı savunma yapmak baya zorludur, kuleye yaklaşması büyük problem biliyorsunuz. Buz Büyücüsü ile kenara çekip iyice yavaşlatarak öldürmek hiç bu kadar kolay olmamıştır. Maalesef Buz Büyücüsü bu savaştan ölü olarak çıkıyor.

Golem, Dev, Pekka, ve Yavru Ejderha zaten yavaş olan saldırı hızlarını iyice kaybederek saldırı konusunda büyük problem yaşıyorlar, ayrıca yavaşlamaları da ayrı güzel.



Saldırı Hızı
Icons stats dmg speed
Hız
Icons stats speed
Yerleşme Süresi
DeployTime
Menzil
Icons stats range
Hedef
Icons stats target
Maliyet
Elixir
Miktar
Icons stats troop count
Tip
CardTypeIcon
Tür
RarityIcon
1.2 snOrta1 sn6Kara ve Hava3x1BirimEfsanevi
Seviye
LevelIcon
Sağlık Puanı
Icons stats hp
Alan Hasarı
Icons stats dmg area
Saniye Başı Hasar
Icons stats dmg dps
17006342
27706946
38477650
49318355
51,0229160
61,12010167


1 yorum:



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!