29 Nisan 2016 Cuma

Clash Royale Denge Güncellemesi - 3 Mayıs



Clash Royale de birimlerin, binaların ve büyülerin denge içinde olması hem haksız rekabetleri engelliyor hem de daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatıyor. Her geçen gün yeni desteler denendikçe bazı kartların daha güçlü olduğu keşfediliyor ve Clash Royale ekibi de bu kartlara belirli denge güncellemeleri getiriyor. 3 mayısta da yeni bir denge güncellemesi geliyor ve hemen aşağıda hangi kart nasıl etkilenecek görebilirsiniz.

Havan Yerleşme Süresi Arttırıldı ve hasarı azaltıldı

Royale Tv deki maçlara baktıysanız neredeyse herkes Havan taktiği ile savaşıyor çünkü Havan olması gerektiğinden çok daha güçlü. Hem savunma hemde karşı taç kulesine kadar vurabildiği için saldırıda kullanılabilen Havan eskiden 3 saniyede yerleşiyordu artık 5 saniyede yerleşecek. Ayrıca hasarı %10 azaltıldı.

Bomba Kulesinin Süresi Azaltıldı

Kara birimlerine karşı çok etkili savunma yapan Bomba Kulesinin süresi 60 dan 40 a indirildi. Bu sayede düşük arenadaki oyuncular en azından Bomba Kulesine karşı daha rahat savaşabilecek.

İksir Toplayıcının Canı Azaltıldı

Üst arenalarda İksir Toplayıcısı sıkça kullanılıyor, iksir özelliğinin yanı sıra savunma sırasında düşman birimlerinin önüne bırakıldığında iyi bir oyalama sağlaması Clash Royale ekibinin gözünden kaçmamış ve artık canı %20 azaltıldı.

Topun Canı Azaltıldı

Aynı şekilde Top 3 iksir için gereğinden fazla güçlü. Canı %11 azaltıldı.

Kraliyet Devinin menzili arttı

Kraliyet Devi heralde en az kullanılan birimlerin başında geliyor. Yeni güncelleme menzilini 1 arttırıyor.

Diğer güncelleme notları:


  • Valkür ve Mini Pekka geri itme tepkisinden etkilenecek. Yani Alev Topu artık onları geri itecek.
  • 13. seviye oyuna ekleniyor.
  • Sıradan ve Ender kartlar Ayna ile kullanıldığında 1 seviye fazlası doğmuş olacak.
  • 8. Arenada efsanevi kartlar pazara çok nadirde olsa gelecek.
  • Pazarda bir kart aldığınızda fiyatı artık 20, 40, 60, 80 şeklinde artacak. Yani tam sayılar şeklinde artarak daha anlaşılır bir şekle bürünecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!