25 Nisan 2016 Pazartesi

Clash Royale Domuz Binicisi Taktiği



Clash Royale oynayanlar Domuz Binicisiyle ya oynamıştır ya da karşısına Domuz Binicisi kullanan birisi çıkmıştır. Bildiğiniz gibi Domuz Binicilerinin favori hedefi binalar ve bu sayede önüne bir bina çıkmadığı sürece bütün birimleri pas geçip direkt olarak Taç Kulesine saldırıyorlar. Fakat bu taktiğin en kötü yanı savunma binaları tarafından kolayca engelleniyor oluşu. İşte bu rehberde Domuz Binicisini kullanırken nasıl savunma binalarını pas geçebilirsiniz onu anlattım.

Eğer rakibiniz herhangi bir savunma kulesini merkezde oynarsa ve siz Domuz Binicisini gönderirseniz kule Domuz Binicisine saldıracak ve Domuz Binicisini üstüne çekip Taç Kulesine ulaşamadan ölmesini sağlayacak. Eğer Domuz Binicisini ekranın en sağ ya da en solundan nehrin tam dibinden bırakırken aynı anda yanına Goblin bırakırsanız, bu Goblinler Domuzu sağa ya da sola itecek ve Domuz Binicisi nehrin üstünden atlayacak. Bu sayede savunma kulesine takılmadan Taç Kulesine ilerleyecek.

Normal şartlarda ise köprünün üstünden geçmeyi tercih ediyor. Eğer yanına Goblin bırakırsanız bu Goblinler Domuzu ittirecek ve nehrin üstünden atlamaya zorlayacak. Bu sayede savunma kulesini pas geçmiş olacaksınız.

Bu yazdıklarımdan bir şey anlamadıysanız hemen aşağıdaki videoyu izleyip taktiğin nasıl işlediğine dair bir fikir sahibi olabilirsiniz. Alıştırma haritasında bir kaç deneme sonrası taktiği gerçek bir maçta denemenizi öneriyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!