1 Nisan 2016 Cuma

Clash Royale Müthiş Güncelleme!!! Detaylı İnceleme

Clash Royale ilk kez hiç bir bilgi sızdırılmadan ya da güncelleme öncesi bilgi verilmeden büyük bir güncelleme aldı. Hatta Supercell tarihinde belki de böyle bir güncellemeye ilk kez imza attı diyebiliriz. Normalde günler hatta haftalar öncesinde güncelleme hakkında detaylar görünmeye başlardı ama bu sefer direkt yayınlandı ve herhangi bir oyunu yeniden yükleme işlemi yapmaya gerek kalmadan otomatik olarak oyuna eklenmiş oldu.


Daha büyük iskeletler

Mezar taşını kullanan bilir. En acı şey zaten ölü iskeletlerin ölümüne düşman kulelerine saldırmasıdır ve daha yaklaşamadan ölmesidir. İşte Clash Royale'in geliştirici ekibi buna da bir çözüm bulmuş gibi görünüyor. Artık iskeletler daha büyük ve daha güçlü olacak. Artık Mezar Taşı Dev İskelet çıkaracak. Bence çok mantıklı deneyip öyle yorumlamak lazım.


Havan tamamen değişti

Havan oyunun ilerleyen kısımlarında pek kullanılmayan bir kart biliyorsunuz. Hatta açık konuşmak gerekirse oyunun başlarında dahi kullanılmıyor. Daha doğrusu ben Havan kullanan kimseyi görmedim... İşte Clash Royale'in geliştirici ekibi bunun farkına varmış ve artık Havan top atmak yerine Goblin Fıçısı atacak. Bu oyuna ne tip bir denge getirir bilinmez fakat artık Havan her oyunda görünecek diye düşünüyorum

Daha güçlü X-Yayı!

Clash Royale de X-Yayı'nı kullananlara uyuz olan bir ben değilimdir herhalde. Aslında güzel bir savunma kulesi olmasına rağmen saldırıda kullanıldığında gerçekten işkence çektiriyor. Artık X-Yayı daha da güçlü ve artık bütün haritaya saldırabiliyor!!! Ama eklenen değişik özellik ise artık önüne çıkan ilk birime ya da kuleye saldırıyor. Bu da demek oluyor ki dost birimlere hatta kralınıza bile saldırabilir!!!

Güncellemenin resmi sayfası için sizi buraya alalım. https://clashroyale.com/blog/release-notes/new-balance-live-4-1




























Tabiki 1 Nisan :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!