2 Nisan 2016 Cumartesi

Hearthstone Tavern Brawl 42. Hafta - You Must be This Tall to Brawl


Hearhstone Tavern Brawl her hafta olduğu gibi güncellenmeye devam ediyor. Geçen haftaki müthiş Brawl'dan sonra bu hafta çok daha basit bir kural sizleri bekliyor. Son zamanlarda giderek hızlanan Hearhtstone'da Face Hunter, Secret Paladin, Face Shaman gibi hızlıca oyun bitiren destelerden siz de bıktıysanız bu haftanın kuralı tam da size göre.

İstediğiniz sınıfla istediğiniz desteyi oluşturun, tek bir kural var: 7 'den düşük manalı minionları destenize ALAMAZSINIZ! Bu hafta Giantlar, yüksek statlı Legendary kartlar, hiç yüzüne bakılmayan yüksek manalı basit kartlar bile oyuna giriyor. Hem de Big Game Hunter korkusu olmadan :)

Bu hafta en çok iş yapan sınıf tabiki de Mage. Neden derseniz en basitinden Mirror Entity kesin süper güçlü bir minion tarafından tetiklenecek. Vaporize en kötü 7 manalık bir minion öldürecek. Effigy en basitinden 7 manalık bir kart çıkaracak. Kısacası Secret Mage oynayarak şanslıysanız çok rahat kazanabilirsiniz.

Paladin ile oyunun başından itibaren sürekli Hero Power kullanıp 1/1 likleri skillerinizle bufflayabilirsiniz.

Priest'in Mind Games kartı ise en iyi kartların arasında geliyor. Şanslıysanız oyunu kazandıracak bir minion çıkarabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!