15 Nisan 2016 Cuma

Clash Royale P.E.K.K.A Rehberi


Cinsiyeti konusunda büyük tartışmalara yol açması bir yana robot mu insan mı o bile belli değil. Tek bildiğimiz şey güçlü zırhıyla beraber tam bir ölüm makinesi P.E.K.K.A

  • P.E.K.K.A Oyun Evi (4. Arena) da açılıyor.
  • Çok yüksek sağlık puanına ve çok yüksek hasarlı bir vuruşa sahip.
  • Hem savunmada hem de saldırıda doğru kullanıldığında çok etkili olabiliyor.

P.E.K.K.A Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?


P.E.K.K.A yanlız başına bırakıldığında çok büyük ihtimalle İskelet Ordusu ya da ard arda atılan Goblinlerle rahatsız edilerek rakip taç kulesi tarafından kolaylıkla öldürülecektir. Bu yüzden P.E.K.K.A ile birlikte Bombacı, Büyücü veya büyü olarak Oklar ya da Alev Topu kullanılmalı.

P.E.K.K.A çok yüksek iksir harcadığı için destenizde İksir Toplayıcı bulundurmak mantıklı bir hamle olacaktır. Oyun yavaşlamış durumdayken İksir Toplayıcısını yerleştirip 10 İksir olduğunda P.E.K.K.A yı oynamalısınız. Her zaman elinizde ani durum savunma kartı olması gerekiyor. Barbarlar en etkili ani savunma kartları arasındadır.

P.E.K.K.A yı bölgenizin en arkasından bırakın ve yavaş yavaş arkasından gelecek birimleri yerleştirin. Eğer rakip büyü kullanarak arka desteği dağıtırsa P.E.K.K.A nın arkasında destek yığmaktansa öbür taraftan saldırıya geçin. Bir taraftan P.E.K.K.A diğer taraftan diğer ordunuz rakibi çok zor durumda bıracaktır.

Karşıda Felak Kulesi varsa tabiki de P.E.K.K.A yı oynamayın, oynarsanız bile Felaket Kulesinin dikkatini Goblinler gibi dandik birimlerle dağıtın. Dondurma büyüsüde etkili olacaktır.

P.E.K.K.A inanılmaz yavaş hareket ettiği için Öfke büyüsünü kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır.


P.E.K.K.A Savunmada Nasıl Kullanılmalı?

Eğer rakibiniz güçlü bir saldırı yapıyorsa ve savunacak pek biriminiz yoksa P.E.K.K.A yı oynayıp hemen arkasından destek birimi atarak rakibe karşı etkili bir savunma oluşturabilirsiniz. 

İstatistikler
Vuruş Hızı
Icons stats dmg speed
Hız
Icons stats speed
Yerleşme Süresi
DeployTime
Menzil
Icons stats range
Hedef
Icons stats target
Maliyet
Elixir
Miktar
Icons stats troop count
Tip
CardTypeIcon
Tür
RarityIcon
1.8 snYavaş3 snYakınKara7x1BirimDestansı
Seviye
LevelIcon
Sağlık Puanı
Icons stats hp
Saldırı başı hasar
Icons stats dmg
Saniye başı hasar
Icons stats dmg dps
12,600450250
22,871495275
33,146544302
43,458598332
53,796657365
64,160720400
74,594792440
85,018868482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!