21 Nisan 2016 Perşembe

Hearthstone Tavern Brawl 45. Hafta - Idols of Azeroth



Hearthstone Tavern Brawl 45. haftada Discover üzerine kurulu bir kuralla karşımıza çıkıyor. Daha önce çokça kez büyüye ihtiyacınız olduğunda minion çekip tam tersi minion'a ihtiyacınız varken büyü çekmişsinizdir. Bu haftanın kuralı ise tam bu noktaya değiniyor, bu hafta Tavern Brawl'da bütün desteniz Raven Idol 'den oluşuyor!



İstediğiniz sınıfı seçip tamamı Raven Idol 'dan oluşan destenizle mücadelenize başlıyorsunuz. Ben genel olarak Shaman ve Warlock ile oynadım ve gayet başarılı oldum. Sınıf farkı büyü Discover ettiğinizde oluşuyor, çünkü seçtiğiniz sınıfın kartları arasından seçim yapmanız gerekiyor. Minionlar ise rastgele geliyor fakat sınıf minionları ağırlıklı oluyor. 

İlk ellerde düşük manalı minionları tercih edip sonradan daha yüksek manalı minionlarla late game hazırlanın. Eğer rakibiniz hızlı bir şekilde oyunun kontrolünü ele almaya başladıysa hemen büyü arayışına girin ve durumu kurtarmaya çalışın. Sınırsız kombo imkanı sizin elinizde.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!