20 Nisan 2016 Çarşamba

Hearthstone Nerflenen Kartlar 20-04-2016



Bir kaç gün içinde gelecek olan Whispers of the Old Gods güncellemesi ile birlikte bazı gereğinden fazla güçlü kartlara da nerf geleceği yani güçlerinin azaltılacağı tahmin ediliyordu. Bugün Blizzard'ın paylaştığı Keeping Hearthstone Fresh blog yazısında hangi kartların nerflendiği paylaşıldı ve şunu söylemek istiyorum Druid severler çok üzülecek...


Hearthstone da kart çekmenin ne kadar önemli olduğunu herkes bilir. Ancient of Lore minionı da 2 kart çektiği için neredeyse her Druid destesinde kendine yer buluyordu ama artık 1 kart çekecek. Eski popülerliğini koruması artık çok zor diyebiliriz.


Bir Druid'e karşı oynarken artık canınızın 14'e düşmesinden korkmanıza gerek yok! Artık Force of Nature ve Savage Roar kombosu işe yaramıyor, çünkü Force of Nature charge özelliğini kaybetti. Buna karşılık manası 1 azaltıldı ve artık elin sonunda Treant'lar yok olmayacak.


İsterse silence isterse 2 hasar vuran Keeper of the Grove gerçekten her destede kendine yer bulan bir minion. Artık canı 4 yerine 2 olacak. Bu sayede biraz daha eşit bir kart olacak.


2 mana karşılığı 2/1 en azından silence özelliği için kabul edilebilir olsada 3 mana 2/1,  4 mana 4/3 Spellbreaker ın yanında çok düşük kalmış.. Artık hangi destelerde kullanılır ilerleyen günlerde göreceğiz.


Yüksek saldırılı minion katili Big Game Hunter artık 5 mana! Whispers of the Old Gods'ın yüksek statlı kartları için yapılan bir değişiklik olarak kabul edebiliriz.  Bu radikal değişiklik bakalım BGH 'yi destelerden uzak tutabilecek mi?


Bu kartların dışında daha nerflenen kartlarda var, tüm kartlara bu linkten ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder



Lütfen sadece ilgili yazı hakkında yorum yapalım, konu dışı yorumlarınızı lütfen İletişim bölümünden bana ulaştırın. Teşekkürler!